maanantai 1. lokakuuta 2018

Sisustusta syksyynPäädyin pari viikkoa sitten, että en nosta vuositavoitettani uudelle tasolle (Arkista öllöttelyä vai tehokasta tavoitteiden nostoa?). Sen sijaan päädyin, että nautin taloudellisen riippumattomuuden vapaudesta ja lisäksi taisin alkaa sisustaa kotia talvikuntoon. Haaveilin silloin kirjaläjän lukemista ja parin sisustustuotteen ostamisesta. Hankintalistalle oli tullut pari lukulamppua, pari pehmeää mattoa ja torkkupeitto. 

Siitä se sitten lähti.

Olen etsinyt desingtuotteita osoitteesta 

Sivustolta löytyy kootusti 33 desingkauppaa. Sivuston ehdottomia suosikkejani ovat Finnish Design Shop,  Iittala, Vepsäläinen ja Artek. Sivusto on ihanan kattava ja se helpottaa sisustamista.

Kuopukseni syöttötuoli alkoi olla historiaa. Sen tilalle minun piti saada samanlainen tuoli kuin muilla. Onneksi Artek tuotteita voi helposti yhdistää entisiin jo käytettyihin Artek huonekaluihin. Eli tilaukseen meni yksi Aalto tuoli 66 valkoisella laminaatilla. Tuoli kyllä kestää lapsiperheessä isommankin puurolautasen kaatumiset.

Etsin itselleni (tai no lapselleni) myös Eero Aarnion suunnittelemaa vihreää Puppy sisustuselementtiä jakkaraksi/leluksi. Meillä on jo yksi Puppy, mutta huomasin, että sen käytöstä tulee kiistaa. Mietin, että josko ostaisin toisen sellaisen, vaikka hieman isompana, niin jakaminen olisi helpompaa.


Nyt minulta puuttuu oikeastaan enää ne lukulamput.


Tämä blogiteksti on kirjoitettu blogiyhteistyönä.

1 kommentti :

  1. Mielenkiintoinen kauppavinkki ja hauskaa, että sisustuksesta kirjoitetaan välillä tästä näkökulmasta!

    VastaaPoista