keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Lapsiperheen matkalaukun pakkaus -säästä rahaa!Voiko matkakustannuksissa säästää, pakkaamalla matkalaukku tietyllä tavalla?

Matkalaukkun pakkauksella voi ainakin poistaa stressiä. Onko loma stressittömämpi, jos oikeat tuotteet ovat mukana?

Meillä on tietty taktiikka matkalaukun pakkauksessa ja tällä tavalla me säästetään jopa rahaa.

4 vinkkiä. Vinkit säästävät rahaa, mutta myös helpottavat lapsiperheen matkailua.Matkustelu on kyllä kivaa. Minulla on kova matkakuume.


Muista tilata kanava!


* Katso, miten nopeasti säästöt voivat kasvaa. Sijoittamalla voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan. Säästä kuukausittain tai jätä kertasumma kasvamaan. Katso säästölaskurimme avulla, kuinka nopeasti se voi sujua. *

6 kommenttia :

 1. Ai että, jotenkin nyt tämä pakkausasia sai matkustusajatukset heräämään.
  En ole moneen vuoteen edes ajatellut matkustamista, koska lapset ovat olleet pieniä, mutta nyt se ajatus tuli.

  Sinulla vaikuttaa olevan matkustukseen liittyvät asiat hyvässä hallussa. Kiitos, kun vlogaat niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Minullakin aiheesta puhuminen pahentaa matkakuumetta. Eilenkin illalla kurkkasin äkkilähdöt (haaveiltiin lapsen kanssa ja vertailtiin hotelleja, `lähtisin`, `niin minäkin`. Onneksi matkakuumeen saa myös helposti pois. Mutta jo pelkkä äkkilähtöjen seuraaminenkin on ihanaa. Ja se se vasta halpaa onkin... yritän olla painamatta ostonappia!

   Poista
 2. Ideat loistavia, kiitos niistä! Täälläkin tuli kauhea matkakuume tätä katsoessa. Ihanaa matkaa teille, kun sen aika koittaa :)

  VastaaPoista
 3. Loistavia vinkkejä! Kiitos! Täytyykin varustaa seuraavalle Lapin reissulle paremmin lääkepussukka. On sielläkin apteekit pitkän matkan päässä...

  VastaaPoista