YHTEYSTIEDOT


Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com

Ota seurantaan myös

Blogi  
https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/

Youtube 
https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram 
@puolimiljoonaapaaomaa


Mainostajille (puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com)
6 kommenttia :

 1. Hei! 500 000 on todella suuri alkupääoma. Onnittelen sinua, että olet onnistunut melkein kaksinkertaistamaan omaisuutesi, mutta minulla on myös sijoitusasunto. En pidä itseäni erityisen köyhänä ja kuukausikulutukseni on melkein sama. En kuitenkaan voi samalla tavoin saada lisää lainaa. Raha tulee rahan luo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntosijoittamisessa velkavipu antaa aikamoista nostetta tuottoprosenttiin. Toisaalta velkavipu toimii myös toisinpäin. Eli jos diili ei ole tuottava niin velkavipu vaan tekee siitä vielä tuottamattomamman.

   Poista
 2. Olipas mielenkiintoinen blogi jonka löysin...=) Tämä olisi unelma jos osaisin itsekkin!!! Mutta ei mitään hajua sijoittamisesta tai miten omat säästönsä kannattaisi jakaa että niillä saisi jotain voittoakin...Itsellä säästäjä reilut 70000 e mutta ne makaa vaan erillisellä käyttötilillä koska en uskalla niitä mihinkään laittaa koska palk''n että menetän vain...=( Mistähän ihmeessä tähänkin asiaan voisi saada apua...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Aloittaminen on juuri se tärkein kohta sijoittamisessa, jos et aloita niin et voi saada varallisuutta kasvamaan korkoa korolle (tai kasvamaan). Suosittelen aloittamaan. Kannattaa!

   Poista
 3. Hei! Kiitos blogistasi! Olen viimeaikoina innostunut asuntosijoittamisesta ja opiskellut kovasti asiaa netissä. Blogisi on kovana motivaation lähteenä minulle, vaikkei minulla ole moista pääomaa lähtökohtaisesti. Ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni hetken mielijohteena kun selasin huutokaupat sivustoa ja huusin testiksi yhden asunnon. Sen sitten sain. Sittemmin olen hankkinut toisen sijoitusasunnon 100% velkavivulla. Välillä mietityttää suuri velkavipu, mutta toisaalta lainasumma ei ole suuri ja kassavirta on positiivinen. Eka asunto on 10% ja toinen 8% tuotto. Niistä on kai hyvä aloittaa vaikka matka samaan saavutukseesi on pitkä. Tahtoisin yksi asunto/vuosi, mutta luulen nykyisellä velka% pankki ei ole kovin suopea. Ihanaa kuitenkin lukea blogiasi ja iloita hienoa saavutustasi!

  VastaaPoista