perjantai 5. lokakuuta 2018

Minkälaisia laskelmia minä teen? (ja Op Median haastattelu)Minä teen monenlaisia laskelmia. Olen aina tehnyt. Lasken asiaa jopa moneen kertaan eri kautta. Tykkään tehdä laskelmia. Jään niihin jopa vähän koukkuun. Siksi minä pyrin käyttämään nykyään mähdollisimman vähän aikaa laskelmiin.

Millaisia laskelmia sinä teet?

Jokaisella on oma tyyli tehdä laskelmia. Talous on helppoa ja motivoivaa ja siksi kannattaa valita sellainen pohja laskelmille, kuin se itselle on paras. Silloin motivaatio pysyy parhaana ja oman tuloksen näkee helpoiten.

Edellisen kauden Q3/2018 oman pääoman kasvu laskelman löydät täältä.

(Minusta julkaistiin tänään haastattelu Op Median sivuilla.)

Alla vlogissa minä kerron, millaisia laskelmia olen tehnyt ja teen nykyään?Muista tilata kanava!____________________________________________________________________
Jos tulit blogiini ensimmäistä kertaa Op Median jutun kautta niin laitan alle blogitekstejä josta voi esim aloittaa blogini tarinan.

Kuinka minusta tuli taloudellisesti riippumaton (osa 1). Vlogissa kerrottuna taloudellisen riippumattomuuden alkutaival löytyy täältä.

Kuinka minusta tuli taloudellesti riippumaton (osa 2).
Vlogina alkutaipaleen jatko löytyy täältä.

Jos sinua kiinnostaa varallisuuteni, voit laittaa tunnisteeksi ´varallisuus´(blogissa oikealla alhaalla tunnisteet). Uusin varallisuuslaskelmani löytyy täältä (Q3/2018, loistava loppukesä (opo +18.056 e)).

Jos haluat aloittaa oman säästämis ja sijoittamisprojektin niin suosittelen esim. alla olevia tekstejä:

Kaksi eri tapaa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen.

Mikä taloudellisen riippumattomuuden tavoittelussa on tärkeää.
Ja tutustu toki myös Youtube kanavaan Puoli miljoonaa pääomaa.

Kiva, kun tulit blogiini!
* Avaa maksuton asiakkuus *

2 kommenttia :

  1. Onnea uudesta mukavasta haastattelusta! Inspiroivaa ja minusta mukava kuulla myös, että sinullakin joskus ollut isoja menoeriä ja haasteita.

    VastaaPoista