tiistai 13. marraskuuta 2018

Miten halvalla voi äkkilähdön saada?Meidän perhe lähti äkkilähdöllä Kanarialle viikoksi. Miten halvalla (tai kallillla) äkkilähdön voi saada?

Meidän perheeseen kuuluu kuusi henkilöä. Voiko tällaisen porukan kanssa edes lähteä äkkilähdöllä? Voiko 5 lapsen kanssa matkustaa? Kuinka säästät matkakuluissa? Säästääkö äkkilähtö? Pääsemmekö kotoa lähtöön matkanvarauksesta 1 h varotusajalla vai tarvitaanko matkan valmisteluun päiviä? 

Miten ruokailu kannattaa hoitaa? Lapsiperheen arki, kun on pelkkää ruuanlaittoa. Paljon maksaa all inclusive kuudelle hengelle viikko Espanjassa?

Olen taloudellisesti riippumaton, joten voin todellakin toteuttaa pikaisemmatkin lomantarpeet ja maastapoistumiset. Minä tykkään äkkilähdöistä. Matkailu on ihanaa. Lasten kanssa on helpompaa, kun ruoka ja ohjelmatarjonta tulee valmiina. Aktiviteetiksi riittäisi pelkkä kokopäiväinen uiminen (kaksi allasaluetta), mutta plussaa on, kun hotelleissa on aktiivista, koko aikaista ohjelma, eri-ikäisille lapsille (jalkapalloa, kasvomaalausta, askartelua, minidisco, iltashow, ilta jalkapalloa...).

Tässä meidän versio äkkilähdöstä.

Lähdetkö sinä vielä nopeammin liikenteeseen?
(Kiireessä meiltä unohtui vaan lippikset ja huivit suojaamaan päitä.... pidettiin sitten enemmän päätä veden alla, niin ei pää pala)

*Älä sijoita kuluihin! Nordnetissä osakkeiden säilyttäminen on maksutonta. Palvelu- ja vuosimaksut 0 €. Osakekaupat alk. 3 €.

2 kommenttia :

  1. Siis 147€ koko höskä? Huh huh mikä löytö :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Tuo oli kyllä löytö, kun jo perusmatkakin oli niin edullinen. Ruokaan kuluu kotonakin noin 180 euroa per viikko meidän perheelle. Ja tuossa kaikki oli valmista ja sisälsi jopa illallispöytään saattamisen...

      Poista