keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Kuinka sinusta tehdään miljonääri?Onko miljoonan euron varallisuus helppo saavuttaa? Voiko jokainen saada kasaan miljoonan euron sijoitusvarallisuuden? Onko tuollainen haaste liian suuri?

Voisiko motivaationa toimia korkoa korolle laskelma?

Miten voi saada esim 25 vuodessa varallisuuden kasvamaan yli 1.000.000 euroon? (Hyvin samantapainen vlogi löytyy myös täältä.)


Kannattaisiko sinun tehdä oma laskelma, omilla luvuilla?

Alla vlogi: Kuinka sinusta tehdään miljonääri?

Muista tilata kanava!
*Ota säästösi hallintaan Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Nordnetistä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Avaa tili jo tänään. Se on helppoa eikä maksa mitään.

3 kommenttia :

 1. Aloin tarkistelemaan tuota summaa omalla laskurilla ja laskurini summa heittää 4000€. Oletko kenties pyöristänyt jotain prosenttia hieman ylöspäin vai onko laskurissani jokin virhe? Oletan siis, että olet laskenut oikein. Laskurin kuukausittainen korko on noin 0.5654% jos vuosikorko on 7%.

  Korkoa korolle efektissä pyöristykset vaikuttavat myös aika reilusti kun vuosia on monta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Netin korkoa korolle laskurit antavat hiukan erilaisia lukemia (riippuen varmaan siitä lasketaanko tuotto siihen alkukuusta vai loppukuusta, eli luulisin että heitto tulee juurikin tuosta tarkkuudesta). Minä olen tainnut käyttää tuohon joko omaa exceliä tai sitten Seligsonin tuottolaskuria. Käytän vissiin aina sitä laskuria, minkä sattuu löytymään helpoiten. Netti on kätevä.

   Poista
 2. Säästän nykyään1500 kuussa, välillä siitä on käytettävä elämään joitain kun yllätyksiä tulee, mutta säästöt karttuvat pikkuhiljaa. Sijoittamalla en ole koskaan kuin menettänyt rahaa. Aina rahantarve (työttömyys) on tullut silloin kun kurssit ovat alhaalla ja sijoitukset on pitänyt nostaa tappiolla.

  VastaaPoista