perjantai 6. heinäkuuta 2018

Puoli miljoonaa pääomaa youtube -kanava

Minulla on youtube -kanava Puoli miljoonaa pääomaa. Tervetuloa kanavalle.

Vloggaus on uusi kokemus. Ja nyt on kokeiltu. Ensin ei näkynyt hiukset kuvassa. Sitten kohisi ääni liikaa. Sitten unohdin mainita vlogeissa asia -sanan, mistä puhuin. Sitten todellakin toistin koko ajan samaa asiaa. Sitten unohdin hymyilyn ja olin liian vakava. Mutta sitten muistin, että harrastushan tämä vaan on ja aiheena talous eli antaa mennä vaan. Olkaa hyvä!


Muistathan tilata kanavan!

*

Nordnet.fi: Päätä itse rahoistasi, säästä ja sijoita ilman ylimääräisiä kuluja! *

11 kommenttia :

 1. Kiitos Kirsikka!! Ihana ja mielenkiintoinen vlogi jonka tilaajaksi täytyy heti ryhtyä :)

  Odotan mielenkiinnolla jatkoa!

  Positiivinen ja iloinen olemuksesi piristi päivää ja vlogisi todellakin inspiroi minua! Niin paljon kiinnostaa tämä aihe ja kannustavat sanasi siitä että voi onnistua kun suunta on oikea vaikka olisi joskus mennyt asioita taloudellisella puolella mönkään. Mietin mistä lähteä liikkeelle, mistä saada vinkkejä ja oppia.

  Mariia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Internetin ihmeellinen maailma on täynna ihanaa talous tietoutta. Sitä selailemalla ja yhdistelemällä voi löytää itselle sopivan paketin. Lisäksi kannattaa seurata tulosta. Itseensä uskominen tekee myös ihmeitä (lue! älä usko muita vaan tee itse omat päätökset eli älä maksa muille että annat päätösvallan heille). Talous on helppoa, eikä sen ymmärtämisestä kannata maksaa. Kannattaa opetella itse, niin tulee paras tulos ja vielä edullisin ja talous on loistava harrastus. Inspiroiva.

   Poista
  2. Kiitos! Näin ajattelinkin että pienin askelin lähdetään liikkeelle ja puolison kanssa itse tutustutaan ja perehdytään mitä tämä osa-alue meille tarjoaa :)

   Mariia

   Poista
 2. Erittäin kiva katsomiskokemus, todella järkevät periaatteet selitettynä äärimmäisen selvästi ja sujuvasti. Erinomainen esitys kaikin puolin. Vau.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Tosi hyvä eka video, rakastan vlogeja :) Laitan heti seurantaan.

  VastaaPoista
 4. Olen tässä vuoden verran seurannut sun blogia nimettömänä mutta nyt oli pakko kommentoida. Video on mahtava lisä blogille. Se tuo tiettyä inhimillisyyttä ja antaa kasvot kirjoittajalle blogin takana. Toivottavasti aika riittää tulevaisuudessa sekä blogin että videoiden tekoon, mutta älä stressaa jos aika ei riitä molempiin. Olet mun blogilistalla ehdottomasti sijalla 1, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Loistavaa olla blogilistalla jollekin ykkönen. Kiitos. (ehkä uskallan laittaa muitakin vlogeja kanavalle... menin lukemaan vloggauksen top 5 ohjeet ja niissä jollain oli vinkkinä että `kaikkea ei tarvitse julkaista`... no eihän tuollaisen vinkin jälkeen kukaan julkaise mitään).

   Poista
 5. Oot mun idoli! ;) Niin itsevarma, pirskahtelevan onnellinen ja jämäkkä nainen. Jatka tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tulin niin hyvälle tuulelle kommentistasi. Kiitos siitä!

   Poista