torstai 19. heinäkuuta 2018

Me Naisissa henkilöhaastattelu Puoli miljoonaa pääomaa bloggaristaNyt on täydellinen aamu. Lapset nukkuvat. Minä juon aamukahvia ja luen Me Naisista omaa henkilöhaastatteluani. Viisi sivua. Apua! Minusta on henkilöhaastattelu tänään ilmestyvässä Me Naiset lehdessä (numero 29/2018). Minua on haastateltu samaan lehteen myös anonyymina (teksti löytyy täältä), mutta kun muutin blogini henkilöblogiksi niin sain henkilöhaastattelun lehteen. Loistavaa. Minusta oli kunnia saada antaa haastattelu.

`Kotiäiti Kirsikka, 44, hankki yksin viisi lasta ja 700000 euroa` lukee kannessa.

Otsikko on minusta ehkä jopa liian raflaava (mutta ei haittaa) `En halunnut köyhäksi kotiäidiksi` `...aloitti nollasta ja sai uran, viisi ihanaa lasta ja lähes miljoonaomaisuuden.`

Paras otsikko on lopussa `Rennosti kohti miljoonaa`.

Lehden tilaajille juttu löytyy täältä.


Minusta haastattelu on kiva. Kuvaaja oli aivan loistava (inspiroiva).

Jos olet blogin vanha lukija, niin käy ihmeessä lukemassa Me Naiset. Suosittelen.

Jos tulet ensi kertaa blogiini niin tutustuthan esim. näihin:
 • Miten minusta tuli taloudellisesti riippumaton? 1 osa ja 2 osa.
 • Kenties sinua kiinnostaa `Paljonko tarvitaan taloudellisesti riippumattomaan elämään pääomaa?´
 • Olen myös kokeeksi tehnyt vlogeja. Tämä on uutta ja minullekin jännää. Ensimmäinen vlogi löytyy täältä (Puoli miljoonaa pääomaa blogiesittely) ja toinen vlogi löytyy täältä (Kuinka minusta tuli taloudellisesti riippumaton, osa 1). Muista tilata kanava.
 • Kiinnostaako sinua varallisuuteni kehittyminen. Löydät oikealta alhaalta tunnisteet ja kun valitset `varallisuus`, näet kaikki varallisuutta koskevat kirjoitukset aikajärjestyksessä.Talous on helppo aihe, eikä sitä kannata miettiä liian vaikeasti. Talousharrastus kartuttaa varmasti omaa varallisuuttasi. Vahva suosittelen! Lisäksi varallisuus antaa tulevaisuuteen taloudellista vapautta. Olisiko sinun mahdollista saavuttaa taloudellinen riippumattomuus? Jos minäkin saavutin taloudellisen riippumattomuuden ilman ihmeveivausta uskon, että se on kaikkien saavutettavissa (jotka sitä haluavat tavoitella). Kiinnostaako sinua taloudellinen riippumattomuus?

* Kokeile säästölaskuria Sijoittamalla voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan. Säästä kuukausittain tai jätä kertasumma kasvamaan. Katso säästölaskurimme avulla, kuinka nopeasti se voi sujua.*

6 kommenttia :

 1. Jaa täytyykö lähteä kirjastoon lukemaan tämä juttu :) Mieletön tarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin vanhana lukijana se on kuule pakollinen kirjastokeikka nyt sinulle... (sisältää vielä ilmaista liikuntaa, juoksulenkki kirjastoon)... heheh

   Poista
 2. Vau mikä tarina. Onnittelut! Alkaa tässä miettiä sijoittamista itsekin, vaikka palkkatyö onkin niin mielekäs että en vaihtaisi sitä kotona olemiseen. Mutta aina lisäraha kelpaisi, lisää itsenäisyyttä ja vapautta valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kun säästää ja sijoittaa nyt niin kyllä sillä ostaa tulevaisuudessa vauraamman vapauden (se ei toki estä töissäkäyntiä). Sama raha on enemmän tulevaisuudessa kun sen nyt sijoittaa (korkoa korolle-ilmiö). Suosittelen laskeskelemaan. Talous on hyödyllinen harrastus.

   Poista
 3. Hei Kirsikka, vihdoinkin onnistuin saamaan artikkelin käsiini ja kyllä sain taas lisää inspiraatiota tarinastasi! Sinulla on sellainen tekemisen meininki mistä tykkään hirmuisesti ja mihin pystyn myös itse samaistumaan - when there is a will there is a way! Ihailen myös päättäväisyyttäsi ja rohkeuttasi kulkea omaa, ei ehkä sitä tavanomaisinta polkua. Toivottavasti jatkat vielä pitkään inspiroimassa blogin/vlogin parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Tein tänään oston, jota en olisi saanut sijoitussuunnitelman mukaan ostaa. Nyt mietin jo päässäni miten selitän liian kalliin ja väärän oston blogissani (eli taidan kyllä itse eniten hyötyä blogistani, kun teen päätöksen ja silti vielä joudun miettimään sen perustelut). Mutta ihanaa inspiroida muita! Sillä minulle säästäminen ja sijoittaminen (ja kotiäitys) ovat oikeasti niin luksusta, että haluan kyllä sen muillekin kertoa. Himmailla ei kannata!

   Poista