YHTEYSTIEDOT


Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? 

Yhteystietoni ovat:

puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com 4 kommenttia :

 1. Hei! 500 000 on todella suuri alkupääoma. Onnittelen sinua, että olet onnistunut melkein kaksinkertaistamaan omaisuutesi, mutta minulla on myös sijoitusasunto. En pidä itseäni erityisen köyhänä ja kuukausikulutukseni on melkein sama. En kuitenkaan voi samalla tavoin saada lisää lainaa. Raha tulee rahan luo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntosijoittamisessa velkavipu antaa aikamoista nostetta tuottoprosenttiin. Toisaalta velkavipu toimii myös toisinpäin. Eli jos diili ei ole tuottava niin velkavipu vaan tekee siitä vielä tuottamattomamman.

   Poista
 2. Olipas mielenkiintoinen blogi jonka löysin...=) Tämä olisi unelma jos osaisin itsekkin!!! Mutta ei mitään hajua sijoittamisesta tai miten omat säästönsä kannattaisi jakaa että niillä saisi jotain voittoakin...Itsellä säästäjä reilut 70000 e mutta ne makaa vaan erillisellä käyttötilillä koska en uskalla niitä mihinkään laittaa koska palk''n että menetän vain...=( Mistähän ihmeessä tähänkin asiaan voisi saada apua...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Aloittaminen on juuri se tärkein kohta sijoittamisessa, jos et aloita niin et voi saada varallisuutta kasvamaan korkoa korolle (tai kasvamaan). Suosittelen aloittamaan. Kannattaa!

   Poista