lauantai 12. kesäkuuta 2021

Säästöpossuvaiheesta pankkikorttivaiheeseenMeillä lapsilla on omat säästöpossut. Säästöpossuun rahat ovat kertyneet syntymäpäivälahjoista tai pienistä kotitöistä. Lisäksi lukuhaasteen suorittaminen tai suuri kouluonnistuminen on täydentänyt säästöpossua.


Säästöpossun sisältö on lapsen omaa rahaa. Olen kuitenkin sopinut, että jos haluaa käyttää säästöjä, minulta tulee olla lupa. Possujen säästöillä on ostettu karkkinälkään karkkeja tai pieniä tuotteita keskustasta. Lapseni ovat käyttäneet hyvin vähän säästöpossun sisältöä. Joskus muistan, että lapseni maksoivat osan ulkomaanmatkoistaan. Vanhin maksoi 50 euroa ja pienimmät 3 euroa.


Säästöpossuvaiheesta eteen päin ovat siirtyneet jo vanhimmat lapseni (10 vuotias ja 15 vuotias). Heillä on jo pankkikortit. Pankkikorttien hankkiminen oli pojille iso juttu. Vanhemmalla lapsella on jo oma S-pankin app käytössä puhelimessa.


Olen kirjoittanut lasten maksukorteista tässä postauksessa.


Syksyllä minulla on kahden pankkikortin hankkiminen, kun kaksoset täyttävät 10 vuotta. Meinaan ottaa heille kätevät S-pankkikortit. Yhdessä on tiedossa siis S-pankissa käynti, pankkikortin tilaus, possujen rahan siirto tilille, tunnuslukujen opettelu.


#pankkikortti #s-pankki #säästöpossu #lapsenrahankäyttö


Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

 

 

* Turvallinen testivoittaja. OK Moneyn pikalaina 50-2100 € tutkimusten paras. Hae linkistä! *

1 kommentti :

  1. Meidän lapsilla on myös omat säästöpossut. Saavat sieltä ottaa rahaa esimerkiksi toiveleluun. Lapsilla on myös omat pankki- ja osakesäästötilit, joita minä hallinnoin. Niiden tarkempaa sisältöä alamme katsella lasten kanssa sitten hieman myöhemmin, ehkäpä sitten koulun alun kynnyksellä :)

    VastaaPoista