tiistai 15. kesäkuuta 2021

Kustannustuki, myönteinen päätösTein yritykselleni koronan kustannustuki 3 hakemuksen. Jotenkin takaraivossa oli visio, että kustannustukihakemuksen mukaista kustannustukea ei tulla myöntämään. Aiemmilla kustannustuki kierroksilla yritykseni on rajautunut pois, koska olen yksinyrittäjä. Mediassa ollut keskustelu kustannustuista ja niiden saamisesta oli ollut niin negatiivinen, että ajattelin, että yritykseni ei täytä vaatimuksia. Olin ymmärtänyt median pintapuolisella selaamisella, että valtio tukee ennemmin kehittämisrahoituksella `huuhaa` projekteja kuin itse yritysten pakollisia kustannuksia.

Sain valtionkorttorilta sähköpostiin päätöksen yrityksen määräaikaisesta kustannustuesta noin 35 päivää hakemuksen jättämisen jälkeen. 

`PÄÄTÖS: Myönnämme hakijalle yritysten määräaikaista kustannustukea...`

Yritykseni sai kustannustukea. Kustannustuen hakeminen oli tehty niin helpoksi, että hakuvaiheessa pysyi laskurilla laskemaan kustannustuen määrän. Yritykseni sai kustannustukea juurikin laskurin näyttämän määrän. Minusta kustannustuen määrä oli ainakin reilu. 

Olen todella yllättynyt.

Oletko yrittäjä? Saiko sinun yritys kustannustukea tällä kierroksella?

#kustannustuki #yrittäjyys #yksinyrittäjä


Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI


*Arkadia Rahoitus auttaa sinua etsimään sopivimman lainatarjouksen! Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta. Palvelu on maksuton!*

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti