maanantai 26. syyskuuta 2016

Matkailu avartaa, kyllä!

Kirjoitin jokin aika sitten kirjoituksen pahassa matkakuumeestani. Kirjoitukseni löytyy täältä 'Matkakuume, voiko sen selättää?'.

Olen vähentänyt matkailua, koska kotini on ollut vaan niin ihana ja matkat eivät ole poltelleet. Ja olen saanut reissata omasta mielestäni ihan tarpeeksi paljon. Toki Len matkailua harrastanut kerran vuodessa nytkin. No matkakuume nyt kuitenkin tuli ja pahana päällä.

No nyt sen matkakuumeen pitäisi olla ohi. Aivan mahtava matka koettu. Kyllä, aivan ihanaa! Matkailu on todellakin mahtavaa. Ja vaikka luulin, että en innostu noin matkailusta niin kyllä vaan. En todellakaan ole reissannut vielä tarpeeksi. Perun sanani täysin.

No voiko matkakuumeen selättää matkalla. No, ei voi. Nyt minulla on heti uusi matkakuume. Tämä on täysin kierre. Miten tästä pääsee pois?

Kaivoin jo säälittävästi kaikki kolikotkin esille ja löysin kolikoista 400 euroa seuraavan matkan pohjakassaan. No totuus on, että en mitään kassoja tarvitse eli tuo on vaan symbolinen, mutta niin vaan lupasin itselleni, että saan vaikka heti varata uuden matkan, jos siltä tuntuu. Katsotaan miten pitkään saan oltua kotona. Kotonakin on kyllä ihanaa..... mutta ruoka, ohjelmat, meri, lämpö, löllöttely....

* Matkakuume, mutta kohde puuttuu? Löydä matkakohteesi - Booking.com

1 kommentti :

  1. Mitäs jos menisit "yksi matka vuodessa"-taktiikalla?
    Aina olisi tiedossa joku ihana reissu. Saa vaikka suunnitella monen vuoden reissut kerralla jos oikein haaveilumielelle lähtee, mutta koska matka osuisi tiettyyn aikaan vuodessa, ei tuhlailun aineksia olisi ilmassa. Pikemminkin kerran vuodessa tehtävä sijoitus itseesi :) Ja koska seuraavaan reissuun olisi vuosi aikaa, olisi hyvää aikaa suunnittella mitä lomalta haluaa ja mihin haluaa satsata (eli missä kaikessa voi säästää..)
    p.s. matkakuumetartunta täälläkin ja oma rantareissu keväälle jo suunnitteilla...

    VastaaPoista