perjantai 4. toukokuuta 2018

Taloudellinen viikonloppu

Viikonloput ovat ihania. Perjantai on melkein mielipäiväni. Tänään tein aamulla taaperon kanssa siivouksen (normaalisti siivoan kaikkien lasten kanssa, mutta nyt oli jo alussa niin siistiä). Sisällä on nyt ihana tuoksu. Sitten kahvia. Aamupäivän kohokohtana ajoin automatolla monta kolaria ja ai kun ne nauratti. Nukuin päiväunet ja sain pitää pieniä käsiä käsissäni koko unen ajan. Oli hyvä uni. Luksusta. Pikkutaapero jäi nukkumaan ja minä pääsin lenkille sateeseen. Nappikuulokkeet korville ja menoksi. Kohta alkaa pikkukoululaisia lappaa ikkunoista ja ovista. 

Viikonloput ja pelkästään niiden odottaminen on mukavaa. Itse teen taloudellisesti parhaat ratkaisut silloin, kun olen rentona. Silloin ajattelu juoksee luovempana. Ja huomaan miettiväni, mikä tekee minut onnelliseksi? Huomaan, että vaikka olen päättänyt olla ainakin puoli vuotta lomalla, ajatukseni harhailevat jo kaikenlaisissa projekteissa. Ihana, kun pääsen vähitellen miettimään projektejani. Viikonloppu ja rento fiilis ovat siihen oiva lähtökohta. Niistä voi hyvinkin saada tuloja, vaikka niitä tekisi ihan harrastuksena. Minua ei haittaa monista puroista tulevat tulot tai pikkusälä. Eli tämä viikonloppu voi olla taloudellisestikin ihan hyvä. 

Kirjauutuus odottaa yöpöydällä.

Elämä on kyllä niin täynnä mahdollisuuksia ja mahtavia mahdollisuuksia. Mitähän seuraavaksi keksisi?


*
Avaa tili Nordnetiin helposti verkkopankkitunnuksilla. Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Säilytys 0 €, pörssikaupat alk. vain 3 €. *

4 kommenttia :

  1. Aijai, kuulostaa ihanalta lapsiperhearki :)

    VastaaPoista
  2. Itse koen olevani onnelline, jos tänään asiat ovat paremmin kuin eilen. Kaikessa tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta niissä asioissa missä on, haluan päästä eteenpäin. Sijoittaminen ja itsensä kehittäminen ovat tässä hyviä tavoitteita. Sijoitusten määrän kasvun säännöllinen seuraaminen kertoo suunnan olevan oikea. Uralla tapahtuvat muutokset ovat yleensä hitaampia ja uran alkuvaiheen jälkeen palkankorotukset eivät ole niin arkipäiväisiä. Muutoin onnellisuus lienee asennekysymyskin, sillä monesti itsestäänselvyyksistä ei osaa olla onnellinen. Vasta silloin, kun asiat ovat vialla, niitä alkaa arvostamaan.

    -Tiemenestykseen
    https://tiemenestykseen.blogspot.fi/

    VastaaPoista