maanantai 7. toukokuuta 2018

Liikunta sijoituksena


Liikuntaan kannattaa aina sijoittaa. Olen miettinyt lasten liikuntaharrastushintoja aiemmissa kirjoituksissa esim. jalkapallon ja jääkiekon osalta. Itseeni liittyvästä liikuntaharrastustavoitteesta olen kirjoittanut täällä. Uutuuteni on suorakaide trampoliini. Tilasin pari viikkoa sitten ennakkomarkkinoinnista Acon Air 16 Sport HD trampoliini paketin netistä. Olin haaveillut jo pari kesää suorakaide trampoliinista. Entinen ympyrämallinen oli ihan hyvä, mutta sen käyttöaste oli kohtuuton.

Tilaaminen netistä oli helppoa. Kaukokiito toi paketin pihaan seuraavalla viikolla. Paketti sisälsi ACON Air 16 Sport HD -trampoliinin, -turvaverkon, tikapuut sekä ankkurisetin. Alkoi hillitön trampoliinin kokoaminen lasten kanssa. Olimme tehneet lumityöt kyseisestä kohdasta jo pari päivää ennen. Trampoliini seisoi valmiina lumen keskellä pihalla viiden tunnin kokoamisen jälkeen. Olin niin innoissaan kokoamassa, että en tajunnut ajan kulua ja en missään tapauksessa halunnut keskeyttää kokoamista. Kokoamiseen tarvittiin vähintään kaksi ihmistä. Yksin en olisi sitä saanut koottua. Pelkäsin, että trampoliini on liian painava koota (paketin paino oli lähes 250 kg), mutta onneksi se oli niin osissa, että sen sai näppärästi lapsien avustamana naisvoimalla koottua. Ankkurisettiä emme saaneet kiinnitettyä, koska maa oli vielä jäässä.


Kirjoitus on tehty blogiyhteistyönä.

Ensimmäiset hypyt on nyt otettu ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Tai paremminkin enemmän kuin tyytyväinen. Trampoliini on todella vakaa, hyvä hyppiä. Käyttöaste on ollut huima (kiitos omien ja naapurin lapsien).

Ostin trampoliinin lasten käyttöön. Ja siinä käytössä se on loistava. Verkko suojaa hyvin ja mahdollisuus tipahtamiseen on olematon. Trampoliinilla on joku ihmeellinen vetovoima. Vielä iltaisinkin nappulat ravaavat koko ajan pomppimassa. Todella omatoimista liikuntaa.

Trampoliini on loistava myös aikuisen käyttöön. 15 minuutin treeni, nappikuulokkeet päässä, piristää kummasti päivää. Ja sopii joka hetkeen. Tänään aamulenkin jälkeen trampoliinilla pomppiessani, sälekaihdin nousi ja pieniä neniä oli monta kiinni ikkunassa. Arjen luksusta!


Liikuntaan kannattaa sijoittaa aina. Siitä tulee hyvä mieli.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti