tiistai 22. toukokuuta 2018

Ai, että! Elämä on ihanaa!Otsikko on lainattu teiniltäni, joka sanoo koko ajan kotona `Ai, että! Elämä on ihanaa!`. Hän pääsi loman kurjimuksesta (viikko ilman omaa tietokonetta) oman tietokoneensa ääreen ja hänen elämä helpotti. Nyt kaikki on jopa ylihyvin. `Äiti tosi hyvää ruokaa, kiitos.` `Voisin lähteä pihalle ja ottaa nappulan mukaan pyöräilemään.` Täh! Olen melkein mitannut kuumetta, mutta poika on terve. Elämä on myös asenteesta kiinni.


Tänään elämä on kyllä ihanaa. Olin varannut autohuollon tuulilasin vaihtoa varten. Huolto kestää koko päivän. Autokorjaamo on toki toisella puolella kaupunkia, 8 km päässä. Ajattelin asiaa helposti ja mietin, että ajan auton huoltoon nappulan kanssa ja tilaan taksin ja tulen päiväksi kotiin. Eli tiedossa olisi ollut rahan menoa (taksi) ja ikavää pakollista autonkorjausta (tuulilasin vaihto). Unelma keli ulkona ja ihana naapuri muuttivat mielen. Minulla on joku liikuntavillitys päällä. Näitä aina tulee välillä ja kestää minkä kestää. Liikunta on aina hyvä juttu. Otin tuulilasin vaihdon uudella asenteella. Säästin taksimatkan. Lenkkivaatteet päälle ja autonhuollosta kotiin naapurin juoksurattailla. Juoksurattasiin Lidlin paistovalmiita juoksumatkalta ja tuttipullo. Nappulan uni oli taattu. Itse laitoin korvanappien musiikin kovemmalle. `Ai että! Elämä on ihana!` Nyt kotona aurinko paistaa ja makaan trampoliinilla. Lisäksi katson, kun nappula pelaa tiellä sählyä eli hekottaa kun pallo menee koko ajan minne sattuu. Arki on kyllä ihanaa!

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa kivalta päivältä!

    Minä aloitin tämän aamun käymällä uimassa järvessä. Ajattelin, sen olevan yksi hyvä teko oman hyvinvointini eteen - joka meinaa usein jäädä viimeiseksi listallani.

    Yhdyn siis sanoihinne - Ai että! Elämä on ihanaa !

    Kivaa keskiviikkoa sinulle!

    VastaaPoista