keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Vaurastu kuin nainen: Moona Laakso


 Kirjasuositus


Vaurastu kuin nainen: Moona Laakso: Into Kustannus Oy, Latvia 2021


Varasin kirjastosta uutuuskirjan, Vaurastu kuin nainen. Nyt on hyvä! Kirjaan on haastateltu 12 naista, jotka kertovat kirjassa rahatarinansa. Jokainen osio sisältää henkilön lyhyen esittelyn ja sen jälkeen henkilön itsensä kertomana oman rahatarinansa.


Kokonaisuus on selkeä ja helppo lukuinen. Tykkään lukea talousaiheisia, hyvinkin arkisia kirjoja. Tämä kirja oli hyvin mielenkiintoinen. Ja kaikki tämän tyyppiset kirjat ahmin kirjastosta heti uutuuskirjoina lukuun.


Yleensä saattaisin regoida jotenkin, kun kirjaan on haastateltu vain naisia ja kirjan nimikin viittaa vain naisiin ja heidän vaurastumiseen. Mutta vaurastumisasia on yhteiskunnallisesti niin uusi (esim äitini sukupolvessa vielä on voinut vaikuttaa suvussa vanhimman pojan periminen eli varallisuus on väkisinkin sukupuolistunut miehille), että kannatan ehdottomasti tällaista positiivista, vaan yhden sukupuolen kohdehenkilöiksi valintaa. Voin samaistua helpommin. Kirja sopii juuri minunlaisilleni lukijoille inspiraatioksi. 


Koska kirjaan oli valittu julkisuudesta tuttuja henkilöitä, valitsin luettavaksi esimmäisenä heidän osionsa. En ihan ymmärrä itsekään logiikkaani. Jokunen henkilö oli minulle ihan vieras ja jostain syystä koko rahatarinat jäivät lukematta, koska en löytänyt heihin mitään tarttumapintaa. Yleensä siis tykkään lukea juurikin ihan tuntemattomien rahatarinoita, mutta jotenkin tunnettavuus vei tässä kirjassa mielenkiintoni ja luin vain jotenkin tietämieni henkilöiden osiot. Outoa. Lisäksi yksi osio jäi kesken, oman ennakkoasenteeni vuoksi. Minulla oli aiemmin julkaistujen tietojen perusteella yhdestä henkilöstä negatiivisviritteinen kuvitelma, joten en vaan saanut ärsytyskynnystäni alas ja jätin tekstin heti ensimmäisiin riveihin. Tätä kohtaa häpeän itsessäni.


Luin kirjan jostain syystä poikkeuksellisesti siis hyppien. Kokonaisuuteen tämä ei vaikuttanut, koska kirjan rakenne oli yksinkertainen ja sen rahapanotteinen juoni oli koko ajan seurattavissa. Kokonaisuudessaan kirja oli loistava. Tykkäsin. Inspiroiduin. Suosittelen!

Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

 

 

* Turvallinen testivoittaja. OK Moneyn pikalaina 50-2100 € tutkimusten paras. Hae linkistä! *

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti