sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Airbnb ilmoitukset päälle, kohteet auki!

 Airbnb ilmoitukset päälle


Laitoin kokeeksi kaksi Airbnb ilmoitusta päälle. En ollut yhtään varma tämän loppukesän Airbnb suosiosta. Saati hinnoista, mitkä nyt asunnoilla voi saada Airbnb majoituksista. Laitoin hinnat aivan liian alakanttiin. En siis käytä ilmoituksissani älykästä hinnoittelua, vaan hinnoittelen itse kohteen. Kokeilin kyllä ensin mitä ns. järjestelmä antaa hintavihjeeksi, jolloin totesin että hintani saattavat olla alakanttiin.


Suomalaisten kotimaanmatkailu taitaa korvata keskieurooppalaisten puutteen Lapissa ainakin osittain. Ilmoitukset ovat olleet päällä noin viisi tuntia ja molempiin kohteisiin on tullut jo yksi varaus. Ensimmäinen varaus tuli heti ensimmäiseen tuntiin, jolloin nostin hiukan kyseisen kohteen hintaa. Pitäisikö toisenkin kohteen hintaa nostaa? Tai pitäisikö tästä oppia että kohteet olisi kannattanut avata jo ennen tätä päivää? 


Onko sinulla ollut suosittu Airbnb kesä?


#airbnb #kotimaanmatkailu #älykäshinnoittelu #hintavihje

Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI


*Turvallinen testivoittaja. OK Moneyn pikalaina 50-2100 € tutkimusten paras. Hae linkistä!*

1 kommentti :

  1. Kiitos, olen miettinyt täsmälleen samaa. Vaikka muu asunnonvuokraus on tuttua, niin Airbnb hintoja on tullut tässä pohdiskeltua. Joten oli pakko tämä katsoa :)

    VastaaPoista