lauantai 26. syyskuuta 2020

Omatoiminen vuokralainen






Pari kuukautta sitten yhden sijoitusasunnon wc:n katosta alkoi tippua vettä🙄. 'Ruuvin' kohta tipotti hiukan vettä tasaisella tipalla. Tilanteesta seurasi ilmoitus huoltoon. Huoltomies kävi ja totesi jatko tarpeen. Täysi hiljaisuus. Uusi yhteys huoltoon. Kostausmittaus ja kartoitus. Yläkerran asunnon wc istuin oli tiputtanut pitkään vettä yläkerran asunnon lattiarakenteisiin. Asuntoni wc:n katon alaslasku ja yläpohjan rakennetta tulee uusia. Remontti ensi kuussa. Yllä olevan huolehti lähes täysin vuokralainen, minä olin vaan informaatioketjun osa.


Remontin kesto on noin 2-3 viikkoa, josta noin viikon suihku ja wc pois käytöstä. Taloyhtiössä yleinen suihku ja wc käytössä.


Sovimme tekstiviestillä vuokralaisen kanssa 25 % vuokranalennuksen lokakuun vuokraan. 


#vuokraemäntä #sijoittaminen #asuntosijoittaminen #vuokralainen #vesivahinko




Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

 

 

* Turvallinen testivoittaja. OK Moneyn pikalaina 50-2100 € tutkimusten paras. Hae linkistä! *

 

3 kommenttia :

  1. Kiitos hyvästä blogista! Olen miettinyt uskaltaisiko ruveta myös asuntosijoittajaksi, tuo teksti hieman rohkaisi sitä.

    VastaaPoista
  2. Hienosti kyllä vuokralainen toiminut kun on selvittänyt asioita eikä ole vain tyytynyt seuraamaan tilannetta. Ystäväni huomasi samanlaisen asian kerrostalon kellarissa Turussa. Kiinteistöpalvelusta saatiin nopeasti huoltomies tarkastamaan asia, missä todettiin, että yksi putki vuotaa. On hyvä kyllä tarkkailla asumisympäristöä.

    VastaaPoista
  3. Aika pitkälle tuo vahinko oli ehtinyt mennä, mutta vaikutti myös vaikealta havaita, kunnes vesi sitten alkoi tipottelemaan. Hienon vuokralaisen olet saanut, joten kannattaa pitää kiinni. Ilman tuota oma-aloitteisuutta vahinkosaneeraus olisi saattanut olla vieläkin suurempi. Onnea tulevaisuuden koitoksiin.

    VastaaPoista