maanantai 21. syyskuuta 2020

Fiskars on kyllä kallis vai onko?

Ostin Fiskars tuotteita. Onhan ne kalliita. Hinta on varmaan noin kolminkertainen muihin merkkeihin verrattuna. Yleissakset 19.95 e, kuorija 7,50 e, tomaattiveitsi 11,95 e ja vihanneskuorija 8,95 e. Huh, huh mitkä hinnat. Silti ostin. Meillä kaikki sakset ovat lasten ruohon ulkoleikkelyjen jälkeen ihan tylsiä (salaa veivät sakset aina ulos). Kuorimaveitsi meni rikki. Vihanneskuorija hävisi. Oli pakko saada uudet. Ja kunnolliset. Tein hyllyllä pitkään valintaa ja pakko oli valita kallein. 


Jäin itse miettimään, että pitäisikö ostaa Fiskarsin osakkeita, jos muillakin on samanlainen ostopäätös kaupan hyllyillä. Osake on nyt 11.30 e kursissa. Ja maksaahan Fiskars osinkoakin. No nykyään Fiskars ei kuulu minun ostoslistaa, mutta pitäisikö osake ottaa edes seurantaan? 


Valitettavasti ei ole kaupallinen yhteistyö😀, vaikka perheemme on juurikin kohderyhmää.

#fiskars @fiskarssuomi #osakesijoittaminen #helppoarki #suurperhe #saksettylsistyyOta seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

 

 

 

* Kulutusluotto kohtuullisella korolla Vakuudeton kulutusluotto 1000 - 10000 € pankkitunnuksilla. Lyhennys alkaen 26.5€ / kk. Saat valita lainakorkosi itse, täytä ilmainen hakemus nyt! *

 

1 kommentti :

  1. Fisun marginaalit todella heikot. Samoin pääoman tuotto ja kassavirran generointikyky. Velkaa taseessa todella paljon. Keskinkertainen johto eikä firma kykene kasvamaan orgaanisesti tulevaisuudessa, koska työikäisten määrä tulee laskemaan Fisun kohdemarkkinoilla.

    Itse en ostaisi.

    VastaaPoista