maanantai 24. lokakuuta 2016

Talousblogien kultakausi!

Aloitin tämän blogin puolisen vuotta sitten 10.4.2016 tekstillä 'VARALLISUUS HUHTIKUU 2016'. En ollut ollenkaan varma mihin matkaan olin lähdössä. Ajattelin, että kirjoitan ihan omaksi iloksi ja siten omat luvut löytyvät myöhemmin käyttööni blogistani. Tekstejä olen kirjoittanut 7-13 kuukausivauhdilla yhteensä 62.

Alkuun tavoitteeni oli selkeyttää säästämistäni ja sijoittamistani. Halusin selkeyden lukuihin (joita olin vältellyt) taloudellisen riippumattomuuden saavuttamisen jälkeen.

Lisäksi halusin päästä keskustelemaan muiden talousbloggareiden kanssa.

Molemmat tavoitteet on jo jotenkin saavutettu. Olen päässyt piireihin ja minut on otettu hyvin vastaan. Kiitos siitä.

Mutta ei siinä vielä kaikki, nyt on ilmiselvästi tilausta talousaiheisille blogeille. Nimittäin blogini sivuja on katsottu yli 50.000 kertaa (tämä luku sisältää myös omat katsomiseni ja menen muiden blogeihin omien sivujen kautta). Mutta luku on mielestäni huima.

Sivun katselut tänään
359
Sivun katselut eilen
595
Sivun katselut viime kuussa
12 706
Sivun katselujen koko historia
50 007
Lukijat



Onko talousblogihypetys kenties merkki siitä, että sijoittaminen on ylikuumentunut aihe? Muuten en voi käsittää, että joku haluaa lukea tekstejäni. Siis jopa 700 sivun latausta päivässä.


Kiitos siitä! Nyt minun täytyy parantaa teksti tasoani. Twitter tilin @puolimiljoonaa luonti ei riitä (sillä en osaa edes käyttää Twitteriä).

Pitäisikö vaan päätellä, että nyt kaikki sijoittavat (eli on väärä aika sijoittaa) ja laittaa omat rahat tyynyn alle?

Ps. 1. aina on oikea aika säästää (sijoittamisen ajoittaminen onkin toinen juttu)
Ps. 2. ostinkin tänään juuri uuden matalan tyynyn, jonka alle mahtuu kyllä koroketta. Hyvä unia!
Ps. 3. puhelin hajosi. Muuten hyvä puhelin, mutta äänet lähti. Ihan kiva herätyskellona kun tärisee ja vilkuu (jopa salamoi), mutta ei pihahdakkaan ääntä. Ihan oikein näin taloudellisesti riippumattomalle. Mikäpä kiire tässä herätä huomenna!

*Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!

7 kommenttia :

 1. Ehkä kyse on enemmänkin siitä, että tiedonsaanti näin internetin aikakaudella on nopeaa, helppoa ja luontevaa isolle osalle kansasta. Eli kärjistettynä ennen sijoittaminen/vaurastuminen oli hankalaa ja tiedon hakeminen vaikeampaa. Nykyisin talouteen voi tutustua kotikoneelta ja saada enemmän tietoa tunnissa kuin aikaisemmin viikoissa. (Olettaen, että olisit osannut etsiä kirjastosta talousaiheisia kirjoja)

  - Niko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitaan myös kiinnostusta jotta sitä tietoa jaksaa etsiä ja myös minä allekirjoitan tuon, että tällä hetkellä ihmisillä tuntuu olevan suurta mielenkiintoa säästämiseen & vaurastumiseen verrattuna menneisiin vuosiin. Tästä ison osan voi laittaa Iltalehdessä, jne medioissa olleiden haastatteluiden piikkiin joissa on esiintynyt taloudellisesta riippumattomuudesta tietonsa jakavia henkilöitä :)

   Poista
  2. Jeps, kyllähän siellä mediassa on näkynyt paljonkin tuttuja naamoja =)

   Poista
 2. Hype tuntuu olevan kyllä nyt kova. Minultakin kysellään jo sijottamisesta ja kovin on myötämielisiä ihmiset tähän. Alkanu jo muistuttaan it buumia. Ehkä nyt on kaikki toisin? T:Pantti

  VastaaPoista
 3. Itse kiinnostuin blogistasi siitä syystä, että olit jo saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden. On ilo huomata jonkun päässeen maaliin tällä kivisellä tiellä :)

  VastaaPoista
 4. Olisikohan aika saada blogit.fi oma "Talous/Sijoitus" osio, nythän nämä talous/sijoitussblogit ovat Muut- aiheen alla

  VastaaPoista