sunnuntai 21. elokuuta 2016

Matkakuume, voiko sen selättää?

Hirveä matkakuume!

Olen ollut koko kesän kotona, kun kotona on ollut niin ihanaa. Ja toukokuun venynyt kolmen viikon loma myös innoitti kotoilemaan. No nyt se sitten hyökkäsi, takavasemmalta. Juuri kun olen ollut käyttökulujen kanssa kuukauden-pari ihan hyvin. Käyttökulut olivat touko- ja kesäkuussa aivan liian korkeat, mutta sitten otin itseäni niskasta kiinni. Heinäkuu sekä tämä alku elokuu ovat menneet hyvin rahankäytössä maltillisesti. Mieli on hyvä. Niin mitä, mitä! 

Hirveä matkakuume hyökkäsi. 

Ensi ajattelin, että jospa lähtisin keväällä matkalle. No koska kuume on kova niin mietin jo, että sopiihan tuo loma tähänkin väliin eli nyt syksyllä.

Matkan budjetti olisi 2500 euroa. Tiedän, että haluan todella hyvää ruokaa, hieman luksusta kaikkeen lomalla. Matkakohdettakaan en ole siis vielä valinnut, mutta parasta on vaan ottaa joku matka jonnekin. Sen hetken markkinoiden paras matka, parhaaseen hintaan. Aurinkoa (tai oikeastaa lämpöä, en tykkää olla auringossa, mutta varjossa lukeminen riippukeinussa on parasta), ruokaa, pimenevät illat, uimista, löllöttelyä kirjan kanssa ja harrastamista.

Nyt pähkäilen, että saanko aivojani narikkaan ja viivyteltyä tuota lomaa keväälle. Nyt polttaa kyllä niin paljon, että voisinhan ainakin katsoa matkavaihtoehtoja. Voisinhan?

* Matkakuume, mutta kohde puuttuu? Löydä matkakohteesi - Booking.com

5 kommenttia :

 1. Äh senkun lähdet! Just nyt lämpöön pääsee vielä halvallakin. Lähtisin itsekin jos ois vielä lomaa jäljellä, mutta homehdun töissä noin seuraavat 200 päivää talvilomaa odotellen. Joten voisitko lomailla puolestani kun kerran pystyt! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kannattaa lähteä, matkustelu on aina mukavaa =)

  VastaaPoista
 3. Vastaus kysymykseen: voi, lähtemällä reissuun :)
  Mekin ollaan menossa, mutta kymmenesosalla sun budjetista /hlö ...
  kun oltiin kesäloma kotona...

  VastaaPoista
 4. Oijoi mene hyvä ihminenkun on mahdollisuus =) itse tyydyn laittamaan tietokoneen taustakuvaksi jonkun rannan turkoosine merineen ja upeine rantoineen ainakin toistaiseksi=) tai en tyydy vaan ei ole vaihtoehtoa =D

  VastaaPoista