keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Onko kielitaidolla hintaa?
Onko kielitaidolla hintaa?

Voiko kielen oppia `siinä sivussa´ tai jopa vahingossa? Paljonko sinä olisit valmis maksamaan lapsesi kielitaidon edistämisestä (suullinen englannin kielen taito)? Minä arvostan kielitaitoa. Se helpottaa elämää ja avartaa maailmaa. Olisin jopa valmis maksamaan kielitaidosta. Minulle 2. luokkalaisen lapseni kielitaito oli yllätys. Lisäksi yllätyin, miten helposti, pienellä teknisellä satsauksella, saan lasteni kielitaitoa kohotettua kotiarjessa.

Muista tilata kanava!


Sijoita itseesi Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Nordnetistä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Avaa tili jo tänään. Se on helppoa eikä maksa mitään.

2 kommenttia :

  1. Aika hiljaiseksi vetää. Meillä kun ollaan oltu älyttömän tiukkoja pelien suhteen. Pojat kun ovat olleet erittäin helposti koukuttuvia nappuloita. Jään kyllä pohtimaan tätä sillä mitäpä sitä ei vanhempana tekisi lasten menestyksen eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Minä myös vastustin uutta laitetta, kun vanhakin toimi (xbox360), mutta entiseen laitteeseen ei todellakaan saanut enää pelejä ja esim live on noissa peleissä nykyään ihan must. Eli tästä oppineena olen vähän rennompi vastaisuudessa. (Lisäksi olen suhtautunut lasten uusien hankintojen esittelyyn niin että ei me mitään tarvita, ehkä pidän kuitenkin korvat auki noista uusista ominaisuuksista).

      Poista