perjantai 31. maaliskuuta 2017

Holiday Club viikko-osakkuudesta hyötyä?

Holiday Club viikko-osakkuus. Minulla on entiseltä ajalta Holiday Clubin viikko-osakkuus. Ennen olin sitä mieltä, että se on täysin hyödytön tai sitten ettei se ainakaan ole kannattava. Kannattavuutta en ole ikinä laskenut, koska se osakkuus on ostettu aikaa sitten ja ihan muuhun kuin tuotto tarkoituksiin. Toki en ole ikinä laskenut kyseistä osakkuutta esim. varallisuuteeni. Minulla varallisuuteen lasketaan vain varallisuus joka tuottaa minulle taloudellista hyötyä.

Mutta näin jälkiviisaana olen kyllä sitä mieltä, että kyllä siitä osakkuudesta tai oikeastaan sen liitännäisistä on jotain hyötyä, jos tarvitsee hyvätasoista majoitusta esim. Suomessa. Käytin nyt ensimmäistä kertaa hyväkseni Holiday Club viikko-osakkaiden lisäviikkoja. Aiemmin olen käyttänyt vaan 'osakashintaisia vuokravälityshuoneistoja', jotka nekin ovat olleet edullisia.

'Omistajien lisäviikot, Holiday Club -viikko-osakkaana voit varata loma-asunnon edullisempaan omistajien äkkilähtöhintaan...' Ja ne ovat kyllä edullisia suhteessa huoneistojen laatutasoon. Viikkohinnat Studio 270 €, 1 mh 370 €, 2 mh 390 €, 3 mh 470 €, 4 mh 510 €. Mielestäni viikko neliössä (3mh) (jossa on korkea taso eli mm. sauna, pyykinpesukone, kuivauskaappi, astianpesukone ja harrastepalvelut vieressä) hintaan 470 euroa on edullinen. Kylpyläviikon jälleen varattu. Parin viikon päästä taas lomaillaan!

(Vaikka viimeksi kylpyläloman jälkeen olinkin sitä mieltä, että seuraava loma on ulkomailla, suomalainen kylpyläloma kutsuu...)

Rentodu! Hengitä! Lataa akkuja! Ansaitset loman - Booking.com

2 kommenttia :

  1. Omistan Holiday Clubin viikko-osakkuudesta 1%, tämä antaa myös minulle oikeuden käyttää omistajien etuja. Tosin en ole tähän mennessä etuja juurikaan hyödyntänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Minäkin olen vasta nyt tajunnut etujen merkityksen. Ne on hyvät, ainakin minusta.

      Poista