sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Sijoittajaksi 7 päivässä -loistava kirja!!!


Sijoittajaksi 7 päivässä: Merja Mähkä, Unna Lehtipuu. Alma Talent, Helsinki 2019.

Nyt tärähti lukuun loistava kirja. Suosittelen, suosittelen, suosittelen!!! Jos siis osakesijoittaminen kiinnostaa. Kirjan markkinointi taisi saada täydet pisteet, kun kirjaa markkinoitiin, että sijoittajaksi voi ryhtyä 7 päivässä (ja toisella kirjoittajalla olikin `perintönä` 60.000 euron alkusijoitukset) ja liian räväkkä markkinointi täytti toki keskustelupalstat. Hyvä niin, sillä kirja sai ansaitsemansa huomion. Kirja on hyvä, ellei jopa loistava.

Raflaava kirjan nimikin on loistava, mutta sisältö sitäkin parempi (Itse siis uskon, että osakesijoittajaksi ryhtymiseen riittää yksikin päivä eli siinä mielessä kirjan nimi ei ole mitenkään liian raflaava). Kirja oli selkeä ja sen runko varsinkin aluksi tosi naseva. Kirjasta oli myös helppo hyppiä osiot, mitkä eivät niin kiinnosta (minä taisin hyppiä aika paljon yli rahastosijoittaja kappaleesta, kappale oli varmaankin hyvä, mutta minulla ei siihen vaan mielenkiinto riittänyt).

Minusta on hyvä, että osakesijoittamisen aloittamisen helppoudesta tehdään montakin kirjaa. Tämä oli kyllä mukava lukukokemus.

Suosittelen.


Oletko sinä jo lukenut kirjan? Oliko se oikeasti noin hyvä kuin yllä hehkutan vai vaikuttiko minun `oma nettilakko`, siihen että kirjan lukeminen maistui paremmalta, kun vaihtoehtoinen netissä pörrääminen oli kiellettyä.
*

Älä sijoita kuluihin! Nordnetissä osakkeiden säilyttäminen on maksutonta. Palvelu- ja vuosimaksut 0 €. Osakekaupat alk. 3 €.

3 kommenttia :

 1. Just luin Merja Mähkän blogia ja tästä kirjasta tehdyn julkaisun, ja mietin, että tämä täytyy lukea! Vaikka itse jo sijoitankin mutta aina oppii uutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Minä pyrin lukemaan uutuus talouskirjoja ja tämä oli tietyltä aihealueelta (säästäminen, sijoittaminen ja aloittaminen) kyllä pitkiin aikoihin oikein innostava kirja. Varsinaista uutta tietoa tässä ei ehkä ollut, mutta minulle vaikuttaa suuresti ihan vaan talousaiheesta lukeminen virikeenä ja se innostaa. Tykkäsin tästä kovasti!

   Poista
 2. Tulipas hyvä kirjavinkki vastaan kuin tilauksesta! Olen jo viikon pohtinut, mihin talousaiheiseen kirjaan tarttuisin seuraavaksi ja taidanpa käydä etsimässä tämän käsiini.

  VastaaPoista