maanantai 4. maaliskuuta 2019

Rikastamo -elämäsi fiksuimmat rahapäätökset


Rikastamo -elämäsi fiksuimmat rahapäätökset, Unna Lehtipuu, Terhi Majasalmi. Otava 2018.

Pyrin lukemaan kaikki talousaiheiset uutuuskirjat. Tämän kirjan varaaminen kirjastosta hiukan venähti. Kirja on perusopus, kuinka `tasapainotat tulosi ja menosi, säästät ja sijoitat`. Aihealueena siis aivan loistava. Kirja oli ihan ok. Samalaisia kirjoja on nyt ilmestynyt monta. Uutta näkökulmaa tähän kirjaan toi ehkä kappale `Mihin sukellat, kun ryhdyt yrittäjäksi?` Yrittäminen jäi silti aika kapeaksi (tai siis pääpaino ei kirjassa ole yrittäminen).

Jos oma talous kiinnostaa, niin tässä on ihan näppärä kirja tietolähteeksi. Mutta, jos olet jo lukenut monta `oma talous` aiheista kirjaa, niin tässä ei ollut mitään uutta. Minulle tosin vaikuttaa inspiraatioon vaikka ihan vaan samojen aiheiden uudelleen kertaus. 

*Älä sijoita kuluihin! Nordnetissä osakkeiden säilyttäminen on maksutonta. Palvelu- ja vuosimaksut 0 €. Osakekaupat alk. 3 €.

2 kommenttia :

  1. Olen miettinyt jo jonkin aikaa että ostaisin tämän kirjan. Toisaalta olen kyllä lukenut aika monta vastaavan teeman opusta, joten ehkä passaan sitten tämän ja säästän ne rahat johonkin muuhun..

    VastaaPoista