perjantai 21. joulukuuta 2018

Paranoidi optimistiNyt tuli tiiliskivikirja vastaan, yllättävästä suunnasta. Yritin lukea Siilasmaa Risto, Fredman Catherine: `Paranoidi optimisti - näin johdin NOKIAa murroksessa`.

Olin oikein odottanut, että saan kyseisen kirjan käteen ja pääsen lukemaan. Olin innoissani.

Viikon kuluttua minun oli pakko luovuttaa. Vaihdoin tilalle toisen kirjan ja lukemisen ihanuus löytyi. Viikon yritin pakertaa kirjan kanssa. En vaan edennyt. Aihekin oli ihan mielenkiintoinen. Lisäksi kirja oli tosi hyvin aukiselitetty (esim mikä on Symbian-käyttöjärjestelmä). Mutta viikon päästä mietin, että `Mikä nyt mättää? Miksi ei ole kivaa, vaikka kaikki on oikein mukavasti?` Minua ärsytti kun luvussa oleva kirja oli sellainen, että en halunut lukea sitä. Menetin lukemisen aikaisen nautinnon. Onneksi asia oli helppo korjata. Otin yöpöydältä uuden kirjan ja johan elämä alkoi taas maistua.

Saatan toki palata vielä tähän kirjaan, mutta nyt vaan totean, että kyseinen kirja ei vaan ollut minun juttu, vaikka se kiinnostavalta ensi alkuun vaikuttikin. Itselleni annan kuitenkin pisteet, kun jaksoin yrittää kuitenkin viikon. Normaalisti olen lukenut viikossa monta kirjaa.


En siis suosittele kirjaa, kun en itse päässyt sitä edes puoleen väliin. Mitä mieltä sinä olit kirjasta?

*Kokeile säästölaskuria Sijoittamalla voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan. Säästä kuukausittain tai jätä kertasumma kasvamaan. Katso säästölaskurimme avulla, kuinka nopeasti se voi sujua.

3 kommenttia :

 1. Se on kyllä jännä juttu, että joskus kirja jää kesken vaikka olisi kuinka mielenkiintoinen. Minulle kävi aikoinaan noin Tony Robbinsin Raha kirjan kanssa. Luin sitä alkuun tosi innolla, mutta sitten se vain hiipui. Sivuja siinä on n 700, joten ehkä syynä oli se, että ehdin lukea liian harvakseltaan, niin mielenkiinto ei riittänyt loppuun asti.. mutta olen kyllä miettinyt, että palaan siihen vielä (tosin joudun aloittamaan ihan alusta, on ollut niin pitkä tauko. Kirja on hyvä, tosin kaikki kohdat ei mene Suomessa ihan samalla tavalla.

  Tällä viikolla sain idean, että luen joululomalla Emilia Kullaksen ja Ninni Myllyojan kirjan Nainen ja rikastumisen taito.

  Mulla riittää vielä monta hyvää kirjaa hyllyssä odottamassa. Innostun toisinaan tilaamaan kirjoja Adlibriksestä, mutta lukemisen aloittaminen sitten kestää.

  Hyvää Joulua ja Onnelista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mä kuuntelin ton syksyllä, ja tykkäsin! Okei, välillä oli aika teknistä jargonia, joka vaati kunnolla keskittymistä. Mutta kävelylenkeillä toi soljui korvissa oikein sujuvasti.

  Luettuna ois saattanut jäädä kesken, en varmaan olisi ollut niin kiinnostunut aiheesta että oisin jaksanut ite moottoroida tekstiä eteenpäin. Mutta jonkun muun lukemana sitä oli helppo kuunnella :)

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava kirja mistä saa paljon uutta johtamiseen.

  VastaaPoista