tiistai 24. toukokuuta 2016

Kuinka tehdään blogilla rahaa? TradeTracker on yksi keino ansaita lisärahaa

Oletko miettinyt, että haluat ansaita lisärahaa? Tykkäätkö näpräämisestä ohjelmien kanssa? Minulla on heikkous, että kaikkea pitää kokeilla. Kirjoitan tässä omia kokemuksia TradeTrackeristä. Olen vasta laittanut nämä mainokset blogiini eli en todellakaan tiedä kannattiko (saako siitä ajanmenetyksestä mitään ansiota), mutta ihan mielenkiintoinen projekti oli. Suosittelen, jos on ylimääräistä aikaa. Voi se varmaan jollekin olla kannattavaakin.

TradeTracker on yksi keino ansaita lisärahaa. Rekisteröitymisen on helppoa. Rekisteröityä voi esim, alla olevalta sivulta.

https://tradetracker.com/fi/julkaisijat/rekisteroidy/

*
Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!*

Tai laita google.com sivustolle hakusanaksi TradeTracker Suomi ja saat hakutuloksiin www.tradetracker.com sivuston.

Rekisteröintiin menee aikaa noin 5 minuuttia. Lomakkeessa kysytään
Etunimi
Sukunimi
Sukupuoli
Tilityyppi (henkilö vai yritys)
Yhteystiedot alakohtineen
Verkkosivuston tiedot alakohtineen
Tilin tiedot (käyttäjätunnus ja salasana).

TradeTracker lupaa lähettää 15 minuuttiin sähköpostia. Sähköpostissa on tilin aktivointilinkki. Kun linkkiä klikataan (tili aktivoituu), TradeTracker arvio hakemuksen ja lähettää vastauksen sähköpostilla. Minulla hakemuksen arvioiminen kesti useita päivä, muistaakseni neljäkin päivää. Sain sitten sähköpostin, jossa kerrottiin että hakemukseni on hyväksytty ja sen jälkeen itse hakemuksessa määrittelemäni käyttäjätunnus ja salasana alkoivat toimia sivuilla.

Leikin sivulla ensin pari tuntia ennen kuin ymmärsin mitä siellä pitää tehdä. Aloittaisin tutustumalla 'kampanjoiden hallinta', ylärivissä toinen kohta, siitä alasveto 'kampanjat' ja siitä 'kamppanjaluokat', josta tulee mainosvaihtoehdot aihealuettein. Valitse joku aihealue, vaikka 'arvonta ja pelit' ja kun sen aihe alueen mainosfirmat tulee esiin, laajenna haku kohta 'kaikki luokat' (toinen vasemmalta), jollain saat kaikki kampanjafirmat näkyviin. Nopeuttaisin näyttöä myös niin, että valitsisin että näytöllä näkyy 500 firmaa (automaattisesti näkyy vain 25 firmaa). Valitse oikealta ylhäältä 500 firmaa.

Sitten valitse kaikki hyvät (blogiisi sopivat) firmat joihin laita hyväksyntä pyynnöt menemään (firman kohdalta painat toiminnat kohdasta toista näppäintä vasemmalta, jossa kuvake rekisteröityminen). Jotkut yritykset hyväksyvät heti kaikki (tieto tulee heti), jotkut hylkäävät esim tuntiin (tulee hylkäys), joihinkin jää teksti että hyväksyttävänä (minä olen ollut kolmen yrityksen kohdalta hyväksyttävänä jo kolmatta viikkoa, joiltakin hyväksyntä tuli pariin päivään).

Valitset sinun mainostajaksi hyväksyneen mainosmateriaalista (firman kohdalla, toiminnot kohdassa suurennuslasia painamalla saat mainosmateriaalista vaihtoehdot näkyviin) blogiisi sopivan kokoisen mainoksen.

Kun olet löytänyt sopivan kokoisen mainoksen niin paina 'luo koodi' alemman tulee näkyviin koodikielinen koodi. Kopio koodi. Avaa oma blogi (blogger kohta 'ulkoasu'. Valitse mainokselle sopiva kohta. Lisää siihen kohtaan 'lisää gadget' ja valitse siihen 'HTML/JavaScript-lisää ulkopuolisen tuottamia toimintoja ja muuta koodia blogistasi' jollain kopiot 'sisältö' kohtaan koodin (otsikko auttaa sinua itseäsi muistamaan mikä on mikäkin mainos eli laita myös otsikko itseä varten). Paina tallenna ja sitten myös ulkoasun sivulta tallenna asettelu. Ja tsadaa, mainos näy blogissasi.

Karusellin teko on yhtä helppoa, valitse mainokset ja tee siitä kokonaisuudesta koodi, jonka viet blogisivullesi. On helppo.

Jatkan seuraavassa tekstissä, kuinka saat Googlen AdSense mainokset näkyviin. Tai oikeastaan,
kuinka niitä voi yrittää saada näkyville.

* Affiliate marketing - klikkaa tästä lisätietoa.

3 kommenttia :

 1. Kyllä täytyy olla hankalaa :/ Koitin hieman tutkailla tuota ja olen nyt päässyt siihen asti kun pitäisi vahvistaa tilini lisäämällä joku koodinpätkä sivustolleni, mutta siinä meni amatöörillä yli hilseen :) Mitenköhän se tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodinpätkässä olet jo pitkällä. Hyvä hyvä. Minusta se menee jatkossa niin, että menet oman blogger blogiin ja siinä 'ulkoasuun' (vasemmalla aika alhaalla), valitset sieltä kohdan mihin mainoksen haluat ja 'lisää gadget' josta otat 'HTML/JAVAScript' ja kopiot koodin siihen. Sitten tallennat. Katso että mainos on oikean kokoinen.

   Jos haluat mainoksen tekstiin niin sitten menet tekstiin oikeaan kohtaan ja muutat vasemmalta ylhäältä (luo viereiseen palkkiin) 'HTML' ja lisäät koodinpätkän tekstiin (pitää olla tekstilinkin koodinpätkä) ja sitten takaisin tuohon 'luo' ja sitten tallennus... Kyllä se kokeilemalla menee. Minäkin sain sen. En tosin heittäen, mutta ihan yksinkertainen se on nykyään.

   Poista
  2. Kiitos ohjeesta. Täytyy kokeilla kun on aikaa :D

   Poista