torstai 12. marraskuuta 2020

Vaatteiden kierrätys isommalta lapselta pienemmälle


Vaatteiden kierrätys isommalta lapselta pienemmälle. 

Siivosin varaston ja sieltä löytyi taas nuorimmaiselleni jätesäkki vaatteita🤗. Ihanaa kierrättää isosiskon vaatteet pikkusiskolle. Lapselle 'muotinäytös' oli kuin arteita aarteen perään. Minäkin oli yllättynyt miten kivoja (ja juuri sopivia) vaatteita sieltä löytyi. Oikeasti vaatteet eivät olleet niin priimaa kuin ilostamme olisi saattanut päätellä. Kyseessä oli peruskäyttövaatetta. Mutta mieli on vieläkin hyvä. Säästöä ja meille taas uutuutta. 2-3 vuotta vaatteet odottivat varastossa. 

Minulla on kolme hyvin samankokoista lasta (ikäero koko tiimillä 1 v 4 kk), joten heille en voi vaatteita kierrättää. Siksi tämä varmaan tuntuukin niin kivalta, kun nuorimmainen saa siskonsa vaatteita. Ihan ilmaista. 


 Kierrätetäänkö teillä vaatteita vanhemmalta nuoremmalle?


 #säästäminen #suurperhe #kierrätys #vaatteetkiertoon 


Ota seurantaan myös 

Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ 

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw

Instagram @puolimiljoonaapaaomaa Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

 

 

 

* Kulutusluotto kohtuullisella korolla Vakuudeton kulutusluotto 1000 - 10000 € pankkitunnuksilla. Lyhennys alkaen 26.5€ / kk. Saat valita lainakorkosi itse, täytä ilmainen hakemus nyt! *

 

1 kommentti :

  1. Meillä on kaksi alakoululaista poikaa kahden vuoden ikäerolla. Pitkä penni ollaan säästetty vaatemenoissa vuosien varrella kirppisten ja sisaruskierrätyksen avulla. Toki täsmäjuttuja, kenkiä, mieluisia verkkareita tms. ostetaan myös uutena. Saas nähdä tuleeko joskus vaihe, etteivät toisen vanhat kamat kelpaa, mutta toistaiseksi ei ole ollut mutinaa.

    VastaaPoista