perjantai 8. helmikuuta 2019

Ensimmäiset kesätyöt. Mihin käytin palkani?


Ensimmäiset kesätyöpaikkani. Mihin käytin palkani?

Onko sinulla hyviä vai huonoja muistoja ensimmäisistä kesätyöpaikoista? Minulla on ollut kivoja kesätöitä. Mihinhän olen säästänyt kesätöistäni saamat palkat?


Muista tilata kanava!


*Sijoita itseesi Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Nordnetistä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Avaa tili jo tänään. Se on helppoa eikä maksa mitään.

4 kommenttia :

  1. No nyt kun kysyit...ihan pakko tulla tänne avautumaan näin 30 vuotta omien kesätyöikien jälkeen: en saanut koskaan kesätöitä! =). Siis oikeasti, eikö ole noloa ja traumaattista. En edes kaupungilta, josta sanottiin että "kaikki saa sieltä kesätyöpaikan" ja varsinkin jos ei ole ollut edellisenä vuonna. Siis muka jokaiselle nuorelle ainakin kerran elämässään. Höpö höpö. Kyseessä oli pikkukaupunki, eihän niitä yrityksiä tietysti ollut paljoa koko kaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Minulla myös se 30 v noista kesätyöajoista. Minä muistan vieläkin, miten jännitti kun menin eläinkauppaan tarkentamaan, että pääsenhän sinne kesätöihin. Minulla oli koulun TET harjottelussa sanottu että jos haluan niin pääsen sinne kesätöihin, mutta en silti uskonut, että he oikeasti ottavat minut ja että saan palkkaakin...

      Poista