tiistai 27. joulukuuta 2016

Uusi ydinkeskustan kattohuoneisto?

Näin viidettä päivää kuumeisena ja kuumetokkurassa alkaa elämä selvitä. En siis ole voinut muuta kun maata. Lukeminen on intohimoni, mutta pääkipu ja tokkuraisuus estää lukemisen. Eli tokkurassa on hyvä ajatella.

Päätin että muutan hiukan suunnitelmaa, mitä haluan. Tämä on oikeastaa radikaali käännös eli voi olla että kunhan tästä taudista tokenen, niin nauran tälle tekstille.

Haluan viettää uuden joulun. Olen aina inhonnut joulua, mutta voinhan muuttaa asennetta. Tämä rasti on helppo. Ostan kunnon ison muovikuusen ja koristeet nyt alennusmyynneistä (toivottavasti tässä suhteessa tautiin on pitkä aikainen niin hinta ainakin ehtii tippua). Minulla on aina ollut oikea kuusi, se on kyllä hankala. Budjetoin lahjoihin noin 500 - 800 euroa Selkeitä täsmää lahjoja. Ei yhtään krääsää. Ruokaan se mikä menee. Kutsun sukulaiset juhliin viikonlopuksi kotiini vaikka maaliskuussa. Ja kunnon joulupukki.

Sitten olen miettinyt, että miten haluan asua. Jos joku olisi sanonut pari vuotta sitten että haluan 'loppusijoitus paikaksi' ison, uuden ylimmän kerroksen asunnon. Sisäyhteys kellarin autohalliin. Kaikki herkut. Iso lasitettu terassi. Paras näkymä. Niin olisin nauranut. Mutta olen tullut näin sairaana laiskaksi ja todella mukavuudenhaluiseksi. Olisi ihana asunto ydinkeskustassa, missä kaikki lähellä ja todella iso asunto.

Minulla on siis nyt tosi kiva uusi omakotitalo, että hyppy on aikamoinen. Ihan heti en muutosta halua. Mutta vaikka 10 vuoteen voisin siirtyä tuohon keskusta asuntoon. Kyllä se voisi olla helppo ratkaisu. Pitääpä alkaa katsella kyseisiä asuntoja ja niiden hintoja.

* Tilaa Glorian Ruoka&Viini tästä! Lehti täynnä herkullisia reseptejä, huippukokkien luomuksia ja inspiroivia makumatkoja.

3 kommenttia :

 1. Ei mitenkään mahdottomia ajatuksia.
  Penthouse-asuntoa katselen myös. Tulee matkailu ja mökkikin samaan rahaan kun voi mennä aamupalalle tai kapakkaan hissillä.

  Juhlimme yleensä uutta vuotta joulun tapaan. Pääsee aina vähemmällä emotionaalisella kohinalla.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kaupunkiin, jos siltä tuntuu! Helppoa, palvelut lähellä, juna-asemat (ja lentokentät?) lähellä, et tarvitse autoa, talossa saattaa asua kavereita - tai sitten saat olla niin yksiksesi kuin vain ikinä haluat :)

  VastaaPoista
 3. Ai, eikö nuo olekaan ihan höpöjä puheita. Sanotaanko lievästi, että olen ihan lääketokkurassa. Ihan puuroa koko elämä. Senkin päätin, että ostan kunnon nastapohjaiset lenkkikengät kunhan tästä tokenen (tämä on ihan järkevää puhetta kyllä). Niillä lähtee...

  VastaaPoista