lauantai 4. toukokuuta 2019

Kasvisruoka olisi edullisempaa. Miksi en ole kasvissyöjä?



Kasvisruoka olisi edullisempaa. Miksi en ole kasvissyöjä?

Meidän perhe syö liharuokaa. Siinä ei ole mitään järkeä? Tajuankohan tässä vlogissa mitään?

Muista tilata kanava!

https://m.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw





*

5 kommenttia :

  1. Olen samaa itsekin miettinyt. Murrosikäiset pojat eivät vaan ole erityisen myötämielisiä tälle ajatukselle. Olen päätynyt itse siihen että lisään kasviksia ruokien sekaan (myös salaa) ja vähennän lihan osuutta ruuassa. Siinä on talouden lisäksi terveydellinen hyöty. Ja toisaalta kasvisruoka pitää kuitenkin nuorille osata rakentaa oikein, että proteiinin ja b-vitamiinin tarve täyttyy. Ja siis itselläni menee paljon energiaa pelkästään ruokalistan suunnitteluun, eikä oikein viimat riitä opiskella kasvisruokavalion hienosäätöä, etenkin kun kukaan muu ei ole innostunut siitä. Itse syön usein kasvisruokaa kun siihen on mahdollisuus, ravintolassa ja ulkona muuten syödessä.

    Kiitos muuten myös edellisestä pikaruokavinkistä, ruokahuolto vie kyllä isossa perheessä paljon aikaa ja rahaa ja voimia.

    Hyvää kesän odotusta ja Kiitos inspiroivasta blogista :)

    VastaaPoista
  2. Juuri tuota terveydellistä puolta itsekin painotan, kun olen lisännyt huomattavasti pähkinöiden, kasvisten, hedelmien ja marjojen syömistä. Aamulla smoothiet ovat loistavia, sekaan tuoretta inkivääriä ja tuoretta kurkumaa. Lihaa tottakai on edelleen ruokavaliossa mukana, mutta pyrin myös eläinkunnan proteiineissa valitsemaan kanaa ja kalaa sekä vähentämään punaista lihaa. Kasvikset ovat näin kesän korvilla mukavan hintaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse syön kasvisruokaa noin kaks kertaa viikossa, mutta itsekkäästi puhtaasta nautinnonhalusta, en ala kokonaan kasvissyöjäksi. Just syötiin koko viikonloppu punajuuri-vuohenjuustolasagnea, on muuten ihan sairaan hyvää. Kannattaa kokeilla. :)

      Poista