perjantai 22. helmikuuta 2019

Sijoitussuunnitelman noudattaminen?Onko sinun helppo noudattaa sijoitussuunnitelmaasi? Minulla on vaikeuksia pysyä pois asunnoista ja hajautus osakkeisiin ei ole helppoa. Minulla alkaa olla kohta likvidiä (irroitettavissa likvidiksi noin 1-2 kk aikana) tuottamattomana. Miten minun kannattaa menetellä? Noudattaa sijoitussuunnitelmaa vai pistää likvidi tuottamaan?

Muista tilata kanava!

Yuotube kanava: Puoli miljoonaa pääomaa.*Sijoita itseesi Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Nordnetistä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Avaa tili jo tänään. Se on helppoa eikä maksa mitään.

4 kommenttia :

 1. Osta pienikuluisia indeksirahastoja/ETF:iä, jotka ovat todella verotehokkaita ja ei tarvitse miettiä osakepuolen hajautusta ollenkaan. Osakepoiminta ei kannata pitkäaikaiselle sijottajalle osinkoverotuksen takia. Perehdy rahastojen/ETF:ien verotukseen verrattuna osinkojen verotus. Huomaat, ettei osinkosijoittaminen/osakepoiminta kannata. Jos edelleen pohdit/pidät osakepoimintaa järkevänä, et todennäköisesti ole ymmärtänyt verotuksen eroja...

  VastaaPoista
 2. Olen itse irronnut juuri parista sijoitusasunnosta (perusteluni blogissa: https://sijoitaviisaasti.blogspot.com/ ) ja allokoinut varoja suhteessa enemmän pörssiin viime aikoina. Eli päinvastainen tulokulma kuin sinulla nyt :) Mielenkiintoinen blogi, jään seuraaman sitä. Omat lähtökohtani varsin samantyyppisiä kun katson kokonaisvarallisuuttasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kiva blogi sinulla, kävin kurkkaamassa. Pistän seurantaan.

   Poista