keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Pohjoisen kalastusloma ja talouslehdetOlen perheeni kanssa matkalla. Ja kyllä, otin kitisevälle esiteinille hänen pöytätietokoneensa mukaan. Viime loma kolme viikkoa sitten oli pientä vinkumista niin mietin, että minulla löytyy varaa joustaa ja pakkasin takakonttiin pojan tietokoneen. Olisitte nähneet poikani ilmeen. `Oikeestikko?`. `Ihan aikuisten oikeasti me voidaan ihan hyvin ottaa pelitietokone mukaan. Itsehän me tässä elämässä päätetään, eikö?` `Oikeestikko?`

Lähdimme pohjoiseen kalastamaan ja poreilemaan viikoksi. Virittelimme virvelit ja onget kotona sekä pakkasin sadeasut ja kumisaappaat. Yksi lapsistani on yli-innostunut kalastuksesta (ja onneksi viikon päästä alkaa viikottainen kalastuskerho). Huoneisto on iso ja meidän luksuksena on poreamme. Hyvä, että kalalle olemme ennättäneet, kun poreamme on koko ajan täynnä porukkaa käsikellukkeilla tai ilman.

Oma pieni paheeni matkalle mukaan oli läjä vanhoja talouslehtiä. Vanhimmat lehdet ovat kyllä jo neljäkin kuukautta vanhoja. Talousaiheisia lehtiä. Naistenlehtiä. Ihanaa. Kokonainen läjä. 

Kalaa ei ole tullut ja pari ongenkohoa on jäännyt paikallisiin koivuihin siimoineen ja koukkuineen. Vasta yksi viehe on järven pohjassa. Mutta minulla on lehtiä vielä paljon lukematta. Ja poreammeesta kuuluu Petshop leikkejä (toki tyttärenikin sai koko Petshop perheen koteineen mukaan). Tässä on mukavaan lukea talouslehtiä ja seurata sivusilmällä eilisen päivän päätösosakekursseja.


Talouselämä. Optio. Taloustaito. Viisas raha...


*
Avaa tili ja hyödynnä tarjous
*

1 kommentti :