keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Muita tavoitteita kuin talous

Olen miettinyt lyhyttä ajanjaksoa ja tavoitetta sille. Keväästä 2018 ajattelin ottaa kesyn ja taloutta en halua ajatella ollenkaan. En halua miettiä säästöastetta, enkä säästöön jäävää rahaa. Säästöön jää kuitenkin jotain, joten se tuntuu olevan epäoleelliselta. En myöskään ehkä halua oikeasti edes mitään talouteen liittyvää tavoitetta enkä jatkosuunnitelmaa, vaikka tavoitteet jos kirjallisesti teinkin. Suunnitelmat tulevat itsestään tai ovat tulematta.

Olen kuitenkin oppinut itsestäni, että jonkun haasteen haluan (tarvitsen).

Olen nyt kehittänyt villiä ajatusta (lue! uskon, että jos päätän jotain, niin sen voin saavuttaa).

Idea ei ole varsinaisesti laihdutus, vaan terveellisempi ja hyvinvoiva kroppa. Toki kroppa voi hyvin, jos aivot saavat tehdä mielekkäitä hommia (lue miettiä sijoituksia).

Minulla ei ole juuri nyt puntaria, mutta uskon, että painoindeksini on normaali.

Haluaisin käyttää aikaani itseeni ja kehooni. Uskon, että saisin sillä paremman fiiliksen. Uskon, että kun minulla olisi parempi kunto, niin eläisin terveellisemmän elämän. Perusterveenä ihmisenä, en ehkä osaa edes tajuta, miten ihanaa on, kun voin liikkua. Koska minulla on mahdollisuus, halaun myös enemmän tiedostaa sen.


Haluan liikkua ja syödä terveellisesti (kyllä! myös kasvishaaste olisi hyvä, mutta juttelin eilen perheeni kanssa ja sen vastustus oli aikas kova. Yksi halusi kebabia. Toinen halusi makkaraa... eli jätän kasvishaasteen pois, toki lisään kasviksia). Ostin jo yhden urheiluvaatteen motivoimaan urheilua. Lenkkeily on minun laji ja minun pitäisi käydä ostamassa nastalliset juoksukengät.*
Sano kyllä tuotoille, ei kuluille. Aloita kuukausisäästäminen ilman ostokuluja. *

1 kommentti :

  1. Minullekin urheilusta on muodostanut tärkeä osa elämää. Liikunta ja urheilukeskuksessa käyminen energisoivat. Nautin siitä, että keho toimii ja voimia riittää.

    VastaaPoista