keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Toukokuun kulukurin onnistuminen... NOT

Minulla kulukuuri tökkii. 

Toukokuu (joka piti olla säästökuukausi) meni ihan penkin alle. Olin lomalla ja loma venyi (eli maksoi enemmän ja lisäksi loma vähensi tuloja). En edes halua laskea tuloja ja menoja. En vaan jaksa. Tulos tulee olemaan niin nolo. Nyt olisi pitänyt laittaa vaan pää pystyyn. Kesäkuun alussa ei ole muistaakseni vielä mitään ylityksiä, ehkä jopa alituksia. Mutta kun harmittaa tuo toukokuu niin vietävästä.

Lisäksi saavutin yhden `ilmaisen lounaan`. Olisin ehkä halunnut saavuttaa tuon 'ilmaisen lounaan' kunniakkaasti ja olisin saanut lisätä sen laskelmieni onnistuneen kuukauden jälkeen varallisuuden lisänä. Muita lahjoja tai perintöjä en ole ikinä saanut (ellei lasketa pari huonekalua ja perus opskelijana saatuja ruokarahoja kotoa). Nyt lisään sen varallisuuteeni 17000 eurona ja olenkin heti syönyt siitä toukokuun toilailujani takia 2000 e. Kävin juuri eilen hakemassa uuden pöydänkin (tilattu 1 kk sitten ja puolet oli jo maksettu, mutta ehkä minulle olisi riittänyt halvempikin pöytä kuin 1560 euroa). Onneksi opin tästä taas. Ostomorkkis. 

Taidan tehdä niin, että en laske toukokuun tulosta vaan teen laskeman vasta kesäkuusta (sitten ajallaan). Näin saan nauttia elämästä paremmalla omallatunnolla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti