maanantai 2. syyskuuta 2019

Velkavipu


Velkavipu. Minulla kesti pitkään ennen kuin ymmärsin velkavivun vaikutuksen omassa sijoitustoiminnassani.


Muista tilata kanava!

https://m.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFwMuista tilata kanava! Jos tykkäsit jaksosta, muista painaa tykkää nappia. Jos haluat saada seuraavan videon, niin muista tilata kanava. Ota seurantaan myös Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI http://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/

*

Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan! *

1 kommentti :

  1. Hyvä vlogi. Tuli mieleen että jos avaisi vuoden vaihteessa osakesäästötilin velkavivulla. 15000e omaa pääomaa ja 35000 sijoituslainaa Nordnetistä 0,99% korolla. Sijoituslainan saa vähennyksiin.
    Tuotto omalle pääomalle olisi kova jo pelkästään odotetulla 8,1% osingolla. Tuotto omalle pääomalle olisi 25% pelkästään osingosta. Ideana olisi että tulleet osingot laitettaisiin verottomasti kasvamaan takaisin osakesäästötilille kasvamaan korkoa korolle. Korkoa korolle efekti on ihan järjetön 25% vuosituotolla. Esimerkiksi 20 vuodessa oma pääoma 12 kertaistuu pelkillä osingoilla vaikka ei enää alkulainan jälkeen ota yhtään lainaa. Todennäköisesti kurssi on ylempänä muutenkin 20v päästä.

    Mitkä on riskit: Huonoin mahdollinen tilanne on että menetät 70% kaikesta, (koska tappiot saa verovähennyksiin). Mutta tuotot voivat olla ihan perusosingoillakin 1200%. Minun peruskoulussa opetetun matikan perusteella riski ehdottomasti kannattaa. Osaatko sinä sanoa kokeneempana velkavivun käyttäjänä kannattaako kyseinen riski ottaa jos mahdollisuus hävitä 35000e, tai voittaa 350000e?

    VastaaPoista