torstai 27. joulukuuta 2018

Turhia ostoksia?Teetkö sinä turhia ostoksia? Harmittaako jälkikäteen? Uusi vuosi tulossa, voisiko tavaran kulutusta vähentää? 

Muista tilata kanava!

 

*Lue lisää Superluotosta Nordnet on tutkitusti ylivoimainen sijoitusten rahoittajana, korko jopa 0,99 %. Nordnetin kaupankäyntiluottomuotoista lainaa saa sijoitusomaisuutta vastaan, mutta luottoa voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen. Tutustu Superluottoon ja laske millaisen koron voit saada. Luotolla sijoittamiseen liittyy korkea riski ja se vaatii osaamista arvopaperimarkkinoista. Voit menettää enemmän kuin sijoitetun pääoman. Superluoton todellinen vuosikorko on 0,995 %. 100 000 €/12 kk luoton kokonaiskustannus on 100 995 €.

1 kommentti :

  1. Huippuja vinkkejä - Kiitos. Laittoi taas miettimään :) Erityisesti toi isokokoisten tavaroiden hankinta. Yritän muistaa sen.

    Varastoihin kertyvän tavaran tyhjentäminen muutossa pistää juuri ajatukset siihen et minkälaista tavaraa kannattaa varastoida. Ja jos päätyy varastoimaan niin siellä varastossa pitäisi olla jonkinlainen systeemi millä löytää vaikkapa kausitavarat kun niitä tarvitsee. Ja jos asuu etelä-Suomessa ja laskettelee joka 2. vuosi, kamojen vuokraus voi olla parempi kun omien osto (ovat isokokoisia sitäpaitsi) ja varastointi.

    Kirjoista olen täysin samaa mieltä. Luen valtavasti mutta en omista enää juurikaan lukemiani kirjoja. Vanhoista kirjoista eroonpääseminen on nykyisin kohtuu hankalaa.

    VastaaPoista