sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Yritykseni kuuluu Suomen Vahvimpiin

Suomen Vahvimpiin ovat oikeutettuja vain 12 % suomalaisista yrityksistä.

Sain sähköpostiini mainoksen. Saan mainoksia paljon ja yleensä en edes lue niitä. Tästäkin mainoksesta ajattelin, että onkohan tämä roskapostia. Tulin sähköpostista kuitenkin hyvälle tuulelle. Kyseessä on siis Suomen Asiakastieto Oy mainos, jossa yritykselleni myydään Suomen Vahvimmat sertifikaattia. Sertifikaatin myöntää Suomen asiakastieto Oy. Sertifikaatti on merkki hyvästä maksukäyttäytymisestä, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista ja positiivisista taustatiedoista. Yritykseni Rating Alfa -luottoluokitus on siis AAA tai AA+.

Haluaisinko sertifikaatin, logon tai mainosmateriaalia? En halua.

Minua vähän naurattaa. Firmani on siis yhden naisen osakeyhtiö. Yritys ei ole edes viittä vuotta vanha.

`Vain 12 % suomalaisita yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit`.

Mutta toisaalta nyt voin nauttia sunnuntain päiväkahvini tittelillä `Suomen Vahvimmat` yrityksen toimitusjohtajana. Titteli ei kyllä varsinaisesti muuttunut, sillä vertailin juuri omaa hauistani poikani hauikseen, kun poikani tuli kertomaan miten voimakas hän on. Nyt on hyvä sunnuntai!

*
Nordnet osakekurssit *

2 kommenttia :

 1. Joo, itsekin olen katsellut ettei kovin paljoa tarvita päästäkseen parhaimpien joukkoon. Jos firma tuottaa voittoa, ei ole liikaa velkaa, ja liikevaihtoa on tarpeeksi niin pääsee AAA-luokkaan.

  Asiakastiedon AAA-rating taitaa vaatia että liikevaihtoa on yli 700 000 euroa, sen sijaan Bisnoden/Soliditetin AAA-ratingiin riittää 170 000 euroa per vuosi. Jos liikevaihto on pienempi mutta firma on muuten kunnossa, tulee luokitukseksi AA+.

  Suomen Yrittäjät julkaisee ajoittain nettisivuillaan listan Bisnoden/Soliditetin AAA-luokkaan nousseista yrityksistä, esimerkiksi tässä:

  https://www.yrittajat.fi/uutiset/568276-42-yritysta-nousi-parhaaseen-aaa-luokkaan-katso-lista

  Esimerkiksi Finderista voi sitten kurkkia miltä listalle nousseiden taloustiedot näyttävät:

  https://www.finder.fi/Lounasravintolat/Lounaskahvila+Korjala+Oy/Kouvola/yhteystiedot/2574529

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Olen silti aika ylpeä tuosta yritykseni tittelistä, sen saa kuitenkin vaan 12% suomalaisista yrityksistä.

   Poista