torstai 5. huhtikuuta 2018

Matkakuumetta pukkaa

Olen seurannut aurinkolomia vaihtelevasti. Aluksi luulin, että minulla ei ole matkakuume (lapsillani on krooninen matkakuume), mutta sitten hakuun tuli juuri meidän loma 58 % alennuksella. Lähtö olisi ollut jonkun ajamatkan päästä seuraavana aamuna. Pakkaamisesta tuli ahdistus. Harmitti. Opin ja pakkasin matkalaukun valmiiksi seuraavaa äkkilähtöä varten.

Kolme viikkoa seurasin silloin tällöin matkoja ja eihän siellä ollut yhtään yhtä hyvää löytöä. Lopetin tai harvennin seurannan. Harmitti.

Varasin kuukauden-parin päähän Holiday Club Suomen kylpyläloman. Viikko uintia ja aktiivista lomailua ja kiva huoneisto. Sain pahimman lomakuumeen katkaistua.

Eilen illalla se taas tuli. Lapsiperheen aurinkoloma loistokohteessa rannalla, allinclusive, kaksikerroksinen huoneisto merinäköalalla. Ja haun tein tietenkin juuri nukkumaan mennessä. Kävi mielessä hypätä ylös ja pakata matkalaukut loppuun ja herättää porukka autoon ja lähteä ajamaan. No katsoin sitten tarkemmin kalenteria ja siellä olisi ollut yksi hankala kohta perua. En lähtenyt liikenteeseen. Harmitti.


Mutta tuosta oppineena matkalaukku pysyy olohuoneessa pakattuna. Aamulla mietin asiaa myös toiselta kannalta, niin että esim 2500-3500 euron matkalla saisi esim kolme pyörää (3x300 e=900) ja yhden Aconin suorakaidetrampoliinin (1300 euroa). Pyöriä on kesäksi uusia ostettava, ainakin kaksi. Ja suorakaidetrampoliinista olen haaveillut. Mutta olisi kyllä ihanaa lähteä auringon alle. Onneksi ei tarvitse tietää mitä tekee. Matkailussa ihanaa on myös haaveilu. Jatkan seuraamista. Jos ei tärppää niin sitten pihaa `koristaa` kesällä suorakaidetrampoliini normitrampan vieressä. Ei sekään ole huono. Liikunta on ihanaa: lapsille, mutta myös aikuisille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti