keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Kuinka lopettaa eläminen palkkapäivästä palkkapäivään?


Kuinka lopettaa eläminen palkkapäivästä palkkapäivään?


Muita tilata kanava!

https://m.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw


Muista tilata kanava! Jos tykkäsit jaksosta, muista painaa tykkää nappia. Jos haluat saada seuraavan videon, niin muista tilata kanava. Ota seurantaan myös Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI http://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/


'
Lähde Alpeille kesällä

4 kommenttia :

  1. Aivan loistava päivitys jälleen kerran ja niin totta. Tänään viimeksi kävi mielessä että mullakin on tutavapiirissä ihmisiä jotka ei voi tehdä jotain juttua koska tilipäivä on vasta ylihuomenna.

    Se oman vastuun ottamien on se kaikkein tärkein juttu. Itsellä se askel tapahtui kuusi vuotta sitten kun laitoimme perheen talousjärjestelmän uusiksi ja aloimme molemmat vastata omista raha-asioistamme. Pitkään meni ja syvälle suohon, ennen kuin halu vastuunottoon syntyi. Talouksien erottamisesta seurasi pelkkää hyvää molemmille.

    Erittäin hyvänä apuna kokonaisuuksien hahmottamiseen on mulla toiminut Penno.fi Pystyn katsomaan milloin vaan että mihin suuntaan kuluttamiseni ja säästämiseni on kehittynyt. Vuoden tilastoista näkee jo aika hyvin.

    VastaaPoista
  2. Itseäni on huvittanut hieman, että ennen sijoittamista en elänyt palkkapäivästä palkkapäivään. Sijoittamisen alottamisen jälkeen olen kuitenkin alkanut odottaa seuraavaa kertaa, kun pääsen ostamaan osakkeita. Olen kyllä miettinyt pitäisikö asialle pyrkiä tekemään jotain, ei välttämättä ole ihan haluttu asia jatkuvasti odottaa seuraavaa palkkaa vaikka se sijoituksiin meneekin.

    Onneksi ei kuitenkaan ole tilannetta missä sijoittaisin kaikki varani ja joutuisin sinnittelemään loppu kuukauden. Sijoittaa kun kannattaa vain sen verran, kun on valmis häviämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Säästäminen ja sijoittaminen kannattaa aina (myös palkkapäivänä). Se on omaa tulevaisuuden turvaa. Minulla tilanne oli joskus hyvinkin samanlainen kuin sinulla. Oli ihanaa saada säästöön ja sijoituksiin rahaa. Ja raha siirtyi heti palkkapäivänä ensimmäisenä.

      Poista