keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Voiko ilman lottovoittoa jäädä `eläkkeelle` 35-45 -vuotiaana?Voiko ilman lottovoittoa jäädä `eläkkeelle` (taloudellisesti riippumattomaksi)? Vlogissa mietin, onko taloudellinen riippumattomuus myytti vai onko se oikeasti mahdollista esim. 35-40 -vuotiaalle?

Onko sinulla tavoitteena taloudellinen riippumattomuus? Todennäköisyys, että saavutat sen voittamalla lotossa on huono. Voitko itse säästämällä ja sijoittamalla saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden?Muista tilata kanava!
*


*

2 kommenttia :

  1. Voi, menemällä rikkaisiin naimisiin. 2 vuotta olen jo ollut "eläkkeellä" ja olen 34-vuotias. Tulevaisuus on rahallisesti turvattu vaikka en tätä avioliittoa jatkaisikaan loppuelämäni. Suhteemme on kuitenkin hyvä ja onnellinen ja yksi lapsikin on. En näe mitään syytä erota. Lähinnä liika vapaa-aika ja sen täyttäminen harrastuksilla/opiskelulla on haasteeni. Säästämällä ja sijoittamalla varmasti pääsee samaan pisteeseen, en vain ihan ymmärrä mikä tässä "ennenaikaisessa eläkkeessä" kaikkia viehättää. Olen nyt aivan yhtä onnellinen kuin silloin kun olin työelämässä. Vapaus tehdä mitä lystää ei mielestäni lisää onnellisuutta vaan tuo mukanaan uudet haasteensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Sanna, itse ajattelisin että vaikka on taloudellisesti riippumaton niin voi ihan hyvin olla työelämässä, voi olla kotona, voi harrastaa mitä haluaa. Taloudellinen riippumattomuus mahdollistaa valinnan vapauden. Jos ei halua ottaa `uusi haasteita` vastaan, niin toki voi olla silloin töissä (ei ole mitenkään poissuljettu vaihtoehto).

      Poista