Sivut

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Koronan vaikutus minun sijoituksiin

Koronan vaikutus minun sijoituksiin


Muista tilata kanava! * Yhdistä pienet lainat ja säästät. Yhdistä erilliset lainat ja säästä. Lyhennykset alkaen 26.5€ / kk. Voit yhdistää lainat hakemalla Fixuran kautta vertaislainaa ja maksaa kaikki pienemmät isokorkoiset lainasi kerralla pois. Hae nyt! * Jos tykkäsit jaksosta, muista painaa tykkää nappia. Jos haluat saada seuraavan videon, niin muista tilata kanava. Ota seurantaan myös Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI

Tilaa Haltin uutiskirje ja saat -20% alennuksen verkkokauppaan! *

* Lainaa luotettavasti OK Moneyn laina 50-2100 € on tutkitusti paras. Hae turvallisesti linkistä! *

1 kommentti:

  1. Hei. Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Olet asuntomarkkinan murroksen "myrskynsilmässä" juuri Rovaniemellä. Toiveeni on, että jaksat palata aiheeseen vielä silloinkin jos tilanne menee sellaiseksi, että asiasta ei jaksaisi puhua juuri lainkaan.

    Rovaniemen asuntomarkkinan erityispiirteitä lyhyesti:
    - Kaupungin kokoon nähden erittäin korkeat vuokratasot (aikaisempina vuosina hehkutettu suomen parhaimpina vuokrakupunkeina)

    - Kaupungin väestö ei ole erityisesti kasvanut, mutta välillä uusia asuntoja on rakennettu moninkertaisesti västönkasvuun nähden

    - Kaupungin talouden dynamiikka sekä myös väestönkasvu ja vuokramarkkina perustunut hyvin pitkälti turismiin ja sen tuomiin palvelutyöpaikkoihin.
    - yli 1000 Airbnb asuntoa + erittäin paljon hotellihuoneita kaupungin kokokoon nähden.

    - Pitkäaikaisvuokraus elää opiskelijoiden muuton tahdissa. Tästä esimerkkinä muita kaupunkeja huomattavasti yleisempi vuoden määräaikaisten sopimusten tekeminen syksyisin.

    - opiskelupaikkojen määrä ei kaupungissa kasva, mutta markkina nojaa paljolti opiskelijoihin. Tämä tekee markkinasta herkän pitkällä aikavälillä...

    - Melko lähellä keskustaa 2-3 km. päässä Ounasrinteellä ja Korkalovaarassa on tyhjiä asuntoja hämmästyttävän paljon samaan aikaan kun muualla vuorkatasot huitelee korkeuksissa. Tällaista tilannetta ei ole oikestaan missään muussa kaupungissa jos ottaa huomioon korkeat vuorkat. Eli ts. Muissa kaupungeissa jossa sama tilanne, niin keskustan vuorkatasot ovat jo myös laskeneet. Näin voi hyvin käydä myös Rovaniemellä jos turismi ei ole tunkkaamassa hintoja.

    -Asunnoille ei meinaa enää oikein löytyä ostajia ainakaan juuri nyt kun niitä on yli tarpeen.

    Jos matkailu bisbess ei virkoa lähikuukausina, voi asuntomarkkinaan rovaniemlle tulla sellainen tilanne, etta asunnoista tulee räikeää ylitarjontaa.

    Eli ei välttämättä kannata yrittää myydä nyt mitään vaan uusia pinnat jos tarpeen. Opiskelijat pääsevät valitsemaan mieleisimmät asunnot ayksyllä ja ne kenen asuntoja he eivät ota niin heille jääkin sitten se Mustapekka siihen asti kunnes matkailu palautuu. Toki hotellit täyttyvät aiempaa edullisemmilla hinnoilla ensiksi.

    Viironkangas Keslusta alue vielä toimii jotenkin tiöanteen pitkittyessä. Huonommilöa alueilla voi käydä niin, että edes polkuhinnallakaa ei löydy vuokraöista kun asuntoja on enmmän kuin tarvetta.

    Tsemppiä tulevaan. Olemalla proaktiivinen, aktiivinen ja ahkera selviät tulevastakin kyllä. Pidä meidät ajantasalla.

    VastaaPoista