Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Orion salkkuun!


Orion salkkuun!

Ostin eilen 12.2.2019 Orion B osakkeita 165 kpl, 30,12 euroa per osake. Hintaa tuli ostokselle 4984,65 euroa. Lisäksi maksoin välityspalkkiota 7,48 euroa.

Orion on ollut vahvana ostoslistani kärjessä, koska halusin jonkun terveysalan yrityksen salkkuuni. Lisäksi Orionin tuotteet sattuvat aina silmiin. Apteekki on täynnä vain ja ainoastaan Orionia (kritisoin henkisesti Suomen apteekkijärjestelmää, joka ylläpitää apteekkien kalliita hintoja ja näin kasvattaa apteekkarien varallisuutta. Vapaampi kilpailu olisi apteekkeihin pakollista).

Orion on ollut kallis. Ja onhan se vieläkin. Eilen sitten vaan päätin, että ei muuta kuin ostamaan, kun kurssi laski jo -8 prosenttia siinä vaiheessa. 

Suunnitelmana oli tehdä seuraava ostos vasta osinkojen maksujen jälkeisessä kyykkäyksessä, mutta halusin silti kokeilla meneekö ostotarjous läpi. No seuraavan ostoksen teen sitten osinkokyykkäyksestä tai odotan kesän mahdolliseen laskuun. 

*Älä sijoita kuluihin! Nordnetissä osakkeiden säilyttäminen on maksutonta. Palvelu- ja vuosimaksut 0 €. Osakekaupat alk. 3 €.

3 kommenttia:

 1. Mitä suunnitelmana kyykkäykseen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ostaa nyt osakkeita tasaiseen tahtiin (hajautan osakkeisiin varallisuuttani). Eli jos kyykkää niin ostan silti tasaisesti (kun nousua tai kyykkäystä ei kuitenkaan kukaan tiedä etukäteen). Toivon että en kyykkäyksessä uskaltaisi ostaa sen enempää kuin muutenkaan (kun halvalla saa), koska en osaa aijoittaa ostoja siihen aallon pohjaan ja kurssi voi oston jälkeenkin mennä alaspäin. Toisaalta en taida uskaltaa jättää ostoja tekemättä jos kurssi nousee jolloin menetän sekä kurssinousun että tulevat osingot...

   Poista
 2. Orion on itsellänikin ostolistalla tälle keväälle! Toimialaan uskon kovasti pitkässä juoksussa ja osinko nykyosakekurssillakin varsin maittavalla tasolla. Lisäksi pienenä bonuksena omissa ajatuksissa se mahdollisuus, että joku kaunis päivä joku iso KV-lääkeyhtiö tulee ja tekee ostotarjouksen Orionista.

  VastaaPoista