Sivut

tiistai 27. elokuuta 2019

Sijoitusasunnon nopea osto ja vuokraus



Kerroin aiemmassa vlogissa, että ostin sijoitusasunnon, vaikka sijoitussuunnitelmani sanoi ihan muuta. Miten asunnon vuokrauksen kanssa lopulta meni?


Muita tilata kanava!



Muista tilata kanava! Jos tykkäsit jaksosta, muista painaa tykkää nappia. Jos haluat saada seuraavan videon, niin muista tilata kanava. Ota seurantaan myös Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI http://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/

*

Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan! *

sunnuntai 18. elokuuta 2019

Voisinko minä asua pääkaupunkiseudulla? - kaikki pääoma kiinni omassa asumisessa


Voisinko minä asua pääkaupunkiseudulla - kaikki pääoma kiinni omassa asumisessa?


Muista tilata kanava!





Olen tehnyt samaa aihetta sivuavan vlogin aiemmin `Miten saat kaikista eniten kerralla talouden kuntoon`





*
Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan!
*

maanantai 12. elokuuta 2019

Ostin juuri sijoitusyksiön -vaikka en olisi saanut-


Ostin vielä yhden sijoitusasunnon -vaikka en olisi saanut. Kannattaako aina toimia heti? Voiko tyyneydestä (hitaudesta) olla jopa hyötyä? Minä olen aina joustanut `omassa elämässä`, että olen saanut maksimaalisen taloudellisen hyödyn. Olenko nyt oppinut itsestäni jotain ja osanut hiukan jopa hidastaa tahtia?

Miltä sinusta tuntui, kun ostit sijoitusasunnon?


Muista tilata kanava!



Muista tilata kanava!
Jos tykkäsit jaksosta, muista painaa tykkää nappia. Jos haluat saada seuraavan videon, niin muista tilata kanava. Ota seurantaan myös Blogi https://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UC84AgT_R1AP28WKBfnneIFw Kiinnostaako yhteystyö? Laita sähköpostia puolimiljoonaa.paaomaa@gmail.com Mainostajille https://www.youtube.com/watch?v=JoCe27YB5hI http://puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com/

*
Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan!
*

perjantai 2. elokuuta 2019

Onko järkevämpää säästää euro vai lisätä tuloja euro?



Onko järkevämpää säästää euro vai lisätä tuloja euro? Kumpi on kannattavampaa saada säästöön? Säästää raha kulutuksesta? Vai nostaa tuloja? 


Taloudellisesen riippumattomuuden matkalla on tärkeää saada pääomaa säästöön, että sen voi sijoittaa ja pääoma pääsee kasvamaan. Onko säästöön jäävää osuutta järkevämpää kasvattaa vähentämällä kulutusta vai lisäämällä tuloja? Onko tähän yhtä oikeaa vastausta?

Muista tilata kanava!






*

Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan! *